آرامش۹۴ مدیر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 1530 عنوان دارم باگریه مینویسم | مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 121 پست سلام عزیزان خوبین من دوتا دختردارم ک الان مدتیه قهرم خونه پدرم پدرمم درقید حیات نیست وبرادرم خرج خونواده روبسختی میده من ودوتادخترامم اومدیم اینجاازسرناچاری شوهرم وخانواده شوهرم همشون دست ب یکی شدن من طلاق بگیرم چ کنم انگاردنیاسرم آواره اینجا موذبم خودشون مشکلاتی دارن پدرم چندوقتیه ک آسمونی شدانگارهیچکسو ندارم پشت وپناهی ندارم حتی نمیدونم برای درخواست طلاق باید چیکارکنم دیگه حتی ناندارم ک بخام کسیو نفرین کنم وبلاهایی ک سرزندگیم اوردن سرشون بیاد دیگه کشش ندارم دلم براطفل معصومام میسوزه برام دعا کنیدواگه کسی راه وچاره ای میدونه بگه ک ببینم چطور هم حضانت بچه هاموبگیرم هم مهریه 1403/06/11 | 14:04 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامش۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 1530 اسی توصیه این خانم خیلی خوبه ،همین کارا رو انجام بده دقیقا،بچه هارو فعلا بده به پدرشون، هم خرج برات ... دخترم شیرخوارس
shilaa_mk عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 326 پول زد ب کارتم اونسری ولی میخام عصر برش گردونم حس میکنم خودمو نخواست اما ازسرترحم کمک میگنه خیلی ببخشید اینو میگم دیوونه ایی ?,,میگی.وضع خانوادت خوب نیس داداشت بزور.از پس خودشون برمیان الان نه از پولای خودت استفادع میکنی نه از پولایی که شوهرت میفرسته گناهه داداشت چیه اینقدر خرجتونو بده.