2777
2789

مراحل روشن کردن ماشین

پارک دوبل

دنده عقب 

استثنا ها رو حتما بگو

بستگی به افسر داره، بعضیاشون خیلی ریز ریز و اروم امتحان میگیرن، بعضیاشون هم سرعتی و تسلط رو میسنجن

حتما ایست سی درجه و کمربند رو رعایت کن، میخوای از صندلی عقب بری جلو بشینی از پشت ماشین رد شو، اینه ها رو چک کن، پارک دوبل از اینه عقب نگاه نکن

🌷🌷👏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول نمیشیحتی بلد باشی چون باید چند بار رد کنن و پول جمع کنن چی فکر کردی با خودت

شما چرا انقد انرزی منفی میدی به بقیه!؟ 

تو تاپیک منم اومدی همین حرفای نا امید کننده زدی 

اینجور مواقع اصن نظر ندید خیلییی بهتره 

مراحل روشن کردن ماشینپارک دوبلدنده عقب استثنا ها رو حتما بگوبستگی به افسر داره، بعضیاشون خیلی ریز ری ...

پس از کجا نگاه کنم برای پارک دوبل خیلی استرس دارم کاش این دفعه دیگه قبول بشم 

مرسی از این همه امید دادن بار دوم هست عزیزم

نگران نباش

ارامش از همه چیز مهمتره

و تسلطت روی ماشین

حتما موقع تنظیم کردن صندلی دقت کن پات روی پدال ها اوکی باشه، تا یهو با یکم فشار پات ، کلی گاز یا ترمز ندی، یه کنترل نسبی عالیه

🌷🌷👏

نگران نباشارامش از همه چیز مهمترهو تسلطت روی ماشینحتما موقع تنظیم کردن صندلی دقت کن پات روی پدال ها ...

ایست سی درجه چی هست من سر تقاطع و فرعی این ها قاطی میکنم 

عزبزجان میخوام تجربه خودمو بهت بگم من بار اول قبول شدم شمام رعایت کن انشالله قبولی 

اول اینکه موقع سوار شدن به ماشین حتما از پشت ماشین برو 

قبل باز کردن در نگاه کن ببین موتوری چیزی نمیاد اگه داشت میومد بزار رد شه بعد باز کن 

موقع نشستن صادرکارت رو رعایت کن 

راهنما یادت نره 

پس از کجا نگاه کنم برای پارک دوبل خیلی استرس دارم کاش این دفعه دیگه قبول بشم

عزیزم پارک دوبل فنی نباید از اینه نگاه کنی، معمولا اینه سمت سرنشین هم تنظیم نیست.

کنار ماشین که می ایستی، یه فاصله نسبتا کم باشه، بعد مراحل پارک دوبل رو میری، اگر درست انجامش بدی ماشین خوب میره داخل جا پارک. وقتی پارک دوبل رو تموم کردی، سریع فرمون رو نپیچون و صاف نکن. چون ممکنه افسر بهت بگه که از جا پارک در بیای. اما لگر گفت دنده عقب بگیر، حتما بگو استثنا، فرمون رو صاف کن، راهنما رو بزن بالا، و قشنگ روی صندلی بچرخ تا بتونی خوب دنده عقب بری

برای پارک دوبل هم گاز نده خیلی، مخصوصا قسمتی که فرمون رو سمت چپ برمیگردونی، اصلا گاز نده ولی خیلی سریع فرمون رو بچرخون، اگر ماشین شتاب گرفت، کلاج رو تا ته بگیر که ماشین سنگین بشه.

🌷🌷👏