فقط رفتی دادگاه بگومن طلاق نمیخوام زندگیمودوست دارم میخوام زندگی کنم شایدشوهرت هوا برش داشته میخوادزودطلاقت بده به یکی بگو زیرنظربگیرتش ببینه چه خبره اگه پای یه زنه دیگه وسطه بگو من مهریه م وبچه هامومیخوام بده تاموافقت کنم بنظرم اشتباهم کردی اومدی خونه پدرت میتونه حکم عدم تمکین بگیره بگه زنم بیخودوبی جهت ول کرده رفته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من غریبه ان ازاول بامن حال نمیکردن چون دخترعموی خودشون روبراهمسرم میخاستن کلاازهمون اول ازمن خوششون ...
حالا میخوان دخترعموشو براش بگیرن؟
اگر دخترعموش باش عروسی کنه از پست هم پست تر و کثیف تره و بی ارزش بی تمام معناست خودتو ناراحت نکن. دخترعموش بایدبگه اگه منو میخواستن میگرفتنم نه الان با دو تا بچه
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم