2777
2789
عنوان

دارم باگریه مینویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 121 پست
مهریه رو بزاری اجرا خودشون میان پیشقدم میشن برای اشتی،خانواده شوهرت منظورمه،بعد شما که وضع مالیتون خ ...

سریع قهر نکردم خون دل خوردم کلی خرد شدم تحقیر شدم علنا بهم گف برو طلاقتو بگیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرشو نمیکردم ی روز بیام همچبن تاپیک بزنم همیشه صبوری کردم ک دشمن ساد نشم ک شدم

قشنگ میفهمم چی میگی.. ولی به چه قیمتی.. روح و جسم خودت چی میشه.. آینده ی دوتا دسته گلت چی میشه.. تو باید آرامش داشته باشی تا بتونی اونارو هم با عشق و صبوری بزرگ کنی.. طلاق سخته و آخرین راه.. تلاشت رو بکن ولی اگر مطمئنی درست شدنی نیست خودتو و دسته گلات رو ببر تو یه محیط دور از تنش و استرس.. خدا بزرگه

قشنگ میفهمم چی میگی.. ولی به چه قیمتی.. روح و جسم خودت چی میشه.. آینده ی دوتا دسته گلت چی میشه.. تو ...

میترسم ازاینکه دخترام حسودی کنن همین الانم ک داداشم دخترشو بغل میکن دخترام یطورنگاش میکنن 

سلام عزیزم خونه رو ترک کردی میره عدم تمکین میگیره بهت نفقه تعلق نمیگیره سه بار مامور بیاره ببینه نیستی هیچ نفقه ای بهت نمیدن اگه قصدت جدایی تو خونه باش. و به هیچ عنوان حرف از جدایی نزن بعد برو دنبال اجرا گذاشتن مهریه و توقیف اموال صبح زود برو ک بعد پیام اگ براش از سامانه ثنا بره انتقال نده برای خانوادش

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀
قشنگ میفهمم چی میگی.. ولی به چه قیمتی.. روح و جسم خودت چی میشه.. آینده ی دوتا دسته گلت چی میشه.. تو ...

میترسم ازاینکه دخترام حسودی کنن همین الانم ک داداشم دخترشو بغل میکن دخترام یطورنگاش میکنن 

ببین بهترین کار اینه بچه هارو فعلا بدی پدرشون 

مهریه رو اجرا بزاری و توقیف اموال بکنی 

خودتم کار پیدا کنی بری سرکار 

اونم پدرشونه قرار نیست اذیتشون کنه همونقدر که تو دوسشون داری اونم دوسشون داره ،با آوردن بچه ها و انداختن خرجشون رو دوش داداشت داری پدرشونو بی مسئولیت میکنی ، اونا یه عمر خرج و مخارج دارت نزار شوهرت خودشو راحت کنه 

اگر حال و حوصله داری نمازی رو بخون که تو حالت اضطرار توصیه شده.. من خوندم و حاجت گرفتم الحمدلله.. دو رکعت.. رکعت اول حمد و آیه الکرسی و رکعت دوم حمد و اناانزلنا... بعد نماز مثل اعمال شبهای قدر که قرآن سر میگیریم انجام بده دقیقا عین همون و از بک یا الله تا بالحجه همونطوری که تو مفاتیح نوشته انجام بده.. خیلی مجربه.. تو دل شب بخونی که خیلی بهتره.. انشااله برات معحزه بشه

ببین بهترین کار اینه بچه هارو فعلا بدی پدرشون مهریه رو اجرا بزاری و توقیف اموال بکنی خودتم کار پیدا ...

بچه داری؟؟؟اگه مادری میدونم درکم میکنی من حتی یکساعت جزبرا زایمان دومم از بچه هام دور نبودم میدونی نفسم میره من وسواس خ شدید روبچه هام دارم اینو کل فامیل میدونن

ببین بهترین کار اینه بچه هارو فعلا بدی پدرشون مهریه رو اجرا بزاری و توقیف اموال بکنی خودتم کار پیدا ...

بچه داری؟؟؟اگه مادری میدونم درکم میکنی من حتی یکساعت جزبرا زایمان دومم از بچه هام دور نبودم میدونی نفسم میره من وسواس خ شدید روبچه هام دارم اینو کل فامیل میدونن

حسودی نیست.. دخترا بابایی هستن.. داداشت هم الان باید جلو بچه های شما مراعات کنه.. میگم طلاق آخرین راهه.. خیلی از مادرا فداکاری میکنن و به عشق بچه هاشون و بخاطر اینده شون تحمل میکنن و جدا نمیشن ولی بعضا هم دیگه تاب و توان از کف میدن و جدا میشن.. انشاالله که خدا بهترین ها رو سر راهت قرار بده... خودت اخلاق شوهرت دستته.. ببین اگر لجبازی نمیکنه و اوضاع بدتر نمیشه برو شکایت کن