2777
2789

سلام خانوما 

مامانم یک ماه هست ترشی و همچنین شور درست کرده 

ولی من میترسم بخورم ، چون توش سیر داره و میترسم دهنم بوی سیر بگیره(شاغل هستم) 

حدودا چقدر باید بمونه تا طعم سیر نده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا همیشه توهم دارم دهنم قراره بوی سیر بگیره ،حتی سیر پخته هم میترسم بخورم

سیر خام کلا بو میده 

روزی که فرداش تعطیله بخور

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

الهی بمیرم یعنی چون شاغلی اوایل بهارکه سیر تازه میاد بازار با فسنجون نمیخوری ؟ 🥲🥲نصف عمرت بر فناس 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بعدش آدامس بجو یا چای خشک بگم بجو بوش میره .سیر داخل ترشی و شور خیلی بوش محوتره تا سیر اصلی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

شنیدم ترشی ۷ ساله اصلا بو نمیده ولی خب بهرحال سیره

بعدش چایی خشک بخورید و مسواک بزنید و سرچ کنید خوراکی های خوشبو کننده گوارشی میوه ها موثرند در از بین بردنش

اگه هم نه که به ارباب رجوع ها و محیطی که در اون شاغلین بگید که سیر خورید و فاصله رو رعایت کنید

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

از لذت زندگیت می‌گذری که دهنت بو نده هزارتا راهکار داره که دهنت بعد خوردن بو نده یکم جعفری بخور بعدش اصلا دهنت بو نمی‌ده  بخور حالشو ببر شور و ترشی و باید تازه تازه خورد

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️