2777
2789
عنوان

دارم باگریه مینویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 121 پست

فقط رفتی دادگاه بگومن طلاق نمیخوام زندگیمودوست دارم میخوام زندگی کنم شایدشوهرت هوا برش داشته میخوادزودطلاقت بده به یکی بگو زیرنظربگیرتش ببینه چه خبره اگه پای یه زنه دیگه وسطه بگو من مهریه م وبچه هامومیخوام بده تاموافقت کنم بنظرم اشتباهم کردی اومدی خونه پدرت میتونه حکم عدم تمکین بگیره بگه زنم بیخودوبی جهت ول کرده رفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهر پدرم کوچیکه کارنیس واقعا دلم طلاق نمیخاد دوس دارم معجزه بشه زندگیم روب راه بشه ولی خب متاسفانه پ ...

اشکال نداره دوباره از صفر شروع کن بخاطر خودت و دخترات هرچی میگه جوابش نده بدتر از صدتا فحش هست برای مرد هرچی گفت اسمت نمیدونم با خودت بگو آرامش زبونت لال گوشات کر بسپار ب خدا خودش برات معجزه میکنه کاملا درکت میکنم چی میکشی گلم

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀
اشکال نداره دوباره از صفر شروع کن بخاطر خودت و دخترات هرچی میگه جوابش نده بدتر از صدتا فحش هست برای ...

اگه دوباره شد وبرگشتم سرخونه زندگیم دیگه کاریش ندارم دعام کنید

من غریبه ان ازاول بامن حال نمیکردن چون دخترعموی خودشون روبراهمسرم میخاستن کلاازهمون اول ازمن خوششون ...

حالا میخوان دخترعموشو براش بگیرن؟ 

اگر دخترعموش باش عروسی کنه از پست هم پست تر و کثیف تره و بی ارزش بی تمام معناست خودتو ناراحت نکن. دخترعموش بایدبگه اگه منو میخواستن میگرفتنم نه الان با دو تا بچه 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم