بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من باشم با هنرا ه یا واسطه برمیگردم سر زندگیم ،همه زن وشوهرا عیب وایراد دارن فقط شما نیستی ولی برنده کسیه ک بخاطر بچه هاش زندگیشو حفظ کنه بذار شوهرت غلط زیادی کنه ولی تو آیندا دختراتو درنظر بگیر بخدا این زمونه روزگار سختیه پدر بالاسرشون باشه بازم سخته چه برسا با اینکه طلاق بگیری سه تا زن جطور میخاد زندکی رو بگذرونن د
یه کسی رو واسطه کن که بره باهاش صحبت کنه یه کسی که بی طرف باشه ببینه مزه دهنش چیه تصمیمش چیه یه جوری هم صحبت کنه که همسرت فکر نکنه تو داری منت میکشی اگر یکم نرم شده بود برید مشاوره انشاالله حل میشه و به جدایی نمیکشه. اگر تصمیم جدی برای طلاق گرفتید( که انشاء الله نمیگیرید) اون وقت برو اداره ثبت
وقتی اونا درخواست طلاقتو دادن طبیعیه مهرتو بگیر،اما خودت قبل از شوهرت واسع طلاق اقدام نکن
با نظر دوستمون موافقم اگ خودش رفت برای طلاق ک هیچ وگرنه تو اقدام نکن فردا تا یک جر و بحت بشه میگ تو دنبال پول بودی زنی ک بره دادگاه بدرد زندگی نمیخوره و هزار تا حرف دیگ اصلا دیگ بهت اعتماد نمیکنه و هزارتا انگ دیگ میزنه
🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀
غرورم چیه خونوادش بهم میخندن دختراخودشوایقد غرور بعدمن بدون اینکه بیان دنبالم بدون دعوت برگردم
بمونی بهتر نمیشه اوضاعت ،دخترات کم کم دارک افسرده میشن آدم نادان بخنده بهترا یا لجبازی؟دیگه هیچوقت خونتو ترک نکن توهرشرایطی بمون خونت چون تو تنها نیستی ک فرتی بزنی بیرون دختر داری پس بمون کنار دخترای گلت تو خونشون باید باشن برو وانمود کن دخترام به زور برم گردوندن شب و روز گریا کردن کا مامان بریم خونمون ،حتی با این کارت تمام نقشه ها توطعه های خونوادا شوهرت شکست میخورن ،یادت باشه دیگه قهر جایی نرو
بچه داری؟؟؟اگه مادری میدونم درکم میکنی من حتی یکساعت جزبرا زایمان دومم از بچه هام دور نبودم میدونی ن ...
اره عزیزم مادر هستم و۲ تا بچه دارم جون منم به جون بچه هام وصله ، ولی الان به خاطر همون بچه هات باید کار عاقلانه و منطقی انجام بدی ، بنظرت دایی میتونه جای پدر رو پر کنه برای بچه ؟ بعد فکر کردم بااین کارها ممکنه همسرت پشیمون بشه و بیاد دنبالت