2777
2789
عنوان

جدا زندگی کردن از همسر

2604 بازدید | 88 پست

سلام.

میخوام بدون طلاق گرفتن از همسرم جدا زندگی کنم. یه دختر ۸ ساله دارم. شاغل و مستقل هستم. 

۱۱ سال دارم اخلاق همسرم رو تحمل میکنم ولی دیگه خسته شدم. خیلی عصبی و پرخاشگر. هیچ جوره اهل نمیشه.

نمیخوام طلاق بگیرم و دردسر و بدنامی برای خودم و دخترم داشته باشم. 

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...

اول باهاش صحبت کن

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدنامی؟؟؟؟ طلاق چه بدنامی داره اگه میخوای از این شرایط راحت شی پس باید از این بعد روانی خلاص شی تا زمانی که طلاق نگیری و اسم اون ادم تو شناسنامت پس عیچ خلاصی نداری درعجبم از زنی که مستقل ولی تفکراتش راجب طلاق برای عهد قاجاریس

کارخوب روتومیکنی

گاهی چندسال جدابودن ازهم آدم روبه آگاهی بیشتری واعصاب آرومترمیرسونه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

خب همین کار رو انجام بده. همکار شوهر منم با خانومش مشکل پیدا کرده جدا زندگی میکنن اما خونه ای که شوهرش اجاره کرده نزدیک زنشه. فقط می‌ره به دخترش سر میزنه و برمیگرده خونش. اونا هم به خاطر دخترشون طلاق نگرفتن و فقط جدا زندگی میکنن. 

اول باهاش صحبت کن

چقدر صحبت کردم، پیشنهاد دادم بره پیش مشاور.... اما مرغش یه پا داره!! میگه من مشکلی ندارم. 

چه بدنامی اگه پشتیبان داری جداشو من بدبخت ک پشتیبان ندارم

دور از جون....

پدر و مادر من کلا با طلاق مشکل دارن. میدونم که بخوام طلاق بگیرم تک و تنها باید برم دادگاه و...