2777
2789
عنوان

جدا زندگی کردن از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2604 بازدید | 88 پست
هرزنی یه تکیه گاه لازم داره به محبت رابطه جنسی به یه همدم .سخته همه مسولیت ها رودوشت باشه .تنهایی ام ...

درست میگید . میدونم که شرایط خیلی سختی خواهد بود ولی متاسفانه شوهر من از نظر تامین‌نیازهای جنسی و عاطفی اصلا مسئولیت پذیر نیست.....!!!!

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم همین فکرو میکنم. یکی دوسالی تنها باشیم شاید خودش. اصلاح کرد . ته دلش دوستم داره. ولی عصبانیتش ...

آره تنهایی که خوبه

گاهی تنشهای زندگی نمیزاره خوب فکرکنیم

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
درست میگید . میدونم که شرایط خیلی سختی خواهد بود ولی متاسفانه شوهر من از نظر تامین‌نیازهای جنسی و عا ...

برای منم دوسال همین بودخواهرجان.رابطه جنسی ضعیف .عاطفی صفر.اخریش بگم رفتم سونو گرافی دکتر یه بارنگفت چته براچی میری

باید حرف بزنید ،بعدا نیاد ابرو ریزی کنه،اذیت بشی ،قبل هر کار دلایلت رو براش توضیح بده

دقیقا.... باید مسالمت آمیز و دوستانه راضیش کنم. چون عاشق جنگ و دعواست.... متاسفانه همکار هم هستیم.(البته در یک سازمان نیستیم ولی زیرمجموعه هستیم و همه همکارا میدونن ما زن و شوهر هستیم) . یکی از دلایلی که نمیخوام طلاق بگیرم همین آبروریزی

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...
دقیقا.... باید مسالمت آمیز و دوستانه راضیش کنم. چون عاشق جنگ و دعواست.... متاسفانه همکار هم هستیم.(ا ...

ببین اگه قبول کرد که چه بهتر قبول هم نکرد جدا شو هیچ ابروریزی نداره داری از یه زندگی سمی خودتو میکشی بیرون ،به دخترت فکر کن ،باور کن دو سال دیگه میفهمی حرف منو