2777
2789
عنوان

جدا زندگی کردن از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2604 بازدید | 88 پست
اره زن و شوهر راحت میشن ولی برای بچه سخته!

بچه هم تو فضای دعوا و کتک و تنش و پرخاشگری و جنگ و عصبانیت و بی محبتی و خونه سرد نباشه براش بهتره

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

الان راضی هستی؟ فرزند داری ؟

بله دوتا بچه دارم.  ما هم تازه تصمیم گرفتیم و هنوز اجرایی نشده

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر هر دو موافق جدا زندگی کردن باشیم چی؟ بازم دردسر میشه برام؟

نه دیگه وقتی هر دو توافق کنید مشکلی نداری

ببین شوهر من اگه میگفتم طلاق بچه بهم نمیداد.  ولی الان هم خیالش راحته مادر بالا سر بچه هاشه هم خیالش راحته امکان ازدواج ندارم.  بعدشم حق و حقوق و نفقه بچه هاشهم توافق کنید و وظیفشه و میده

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بدنامی چیه الان دیگه همه طلاق میگیرن فرهنگسازی شده مثل قدیم نیست بعدش همسرت راضیه اینطوری؟

مطرح نکردم ولی فکرنمیکنم مخالفتی داشته باشه. 

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...
نه دیگه وقتی هر دو توافق کنید مشکلی نداریببین شوهر من اگه میگفتم طلاق بچه بهم نمیداد. ولی الان هم خ ...

یعنی چی امکان ازدواج ندارید؟ شما هم طلاق نگرفتید و فقط جدا زندگی میکنید؟همسرتون قبول کردن به شما نفقه بدن؟ چطور راضی شد به جدا شدن؟

تاحالا پیش تراپیست رفتی ؟ منم یازده ساله ازدواج کردم شاغلم و یه پسر دوساله دارم و بخاطر مشکلاتی که ب ...

میشه آدرس تراپیستتون رو بگید؟ ممنون میشم. چندماه پیش به یک مشاور مراجعه کردم ولی راستش خیلی راضی نبودم. قبلش هم همینطور. مشاور اول که فورا میگفت طلاق بگیر و... 

نه دیگه وقتی هر دو توافق کنید مشکلی نداریببین شوهر من اگه میگفتم طلاق بچه بهم نمیداد. ولی الان هم خ ...

متوجه شدم شما جدا هستید و طلاق نمیگیرید. فقط اینکه همسرتون چطور راضی شدن؟؟ 

بچه هم تو فضای دعوا و کتک و تنش و پرخاشگری و جنگ و عصبانیت و بی محبتی و خونه سرد نباشه براش بهتره

اینجوری هم پدر داره هم مادر

دیگه نیازی به انتخاب فقط یکی نیست که جایی کمبود مادر حس بشه جایی کمبود پدر

جایی حسرت پدر و مادر

سر نخواستن و‌خواستن دعوا نمیشه

اینجوری هم پدر داره هم مادردیگه نیازی به انتخاب فقط یکی نیست که جایی کمبود مادر حس بشه جایی کمبود پد ...

شما نظر خودتون رو دارید من نظر خودم 

بهتره ریپلای نکنین ممنون

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

مطرح نکردم ولی فکرنمیکنم مخالفتی داشته باشه.

مگر اینکه کلا خرجتو هم سوا کنی و رابطه هم بذاری با کسی داشته باشه وگرنه اینطوری هیچ مردی قبول نمیکنه 

میشه آدرس تراپیستتون رو بگید؟ ممنون میشم. چندماه پیش به یک مشاور مراجعه کردم ولی راستش خیلی راضی نبو ...

من اصفهانم ادرس تراپیستم به دردتون میخوره؟ 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
من اصفهانم ادرس تراپیستم به دردتون میخوره؟

منظورم این بود که اگر اسمشون رو بدونم شاید بتونم آنلاین باهاشون ارتباط بگیرم.

متشکرم. 

منظورم این بود که اگر اسمشون رو بدونم شاید بتونم آنلاین باهاشون ارتباط بگیرم.متشکرم.

میلاد جهانگیری 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!