2777
2789
عنوان

کاش میمردم ب جای درس خوندن ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 7336 بازدید | 208 پست
این احساس متقابله گلم🙏🏻🌺💖منم از شخصیتتون خوشم میاد✨🌹

قربونت برم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

سلام عزیزم من بهت حق میدم امیدوارم ازدواج کنی و خوشیخت بشی به دوستان و آشنا هات بسپار اگر پسر خوبی بود معرفیت کنن نا امید نشو.مال کدوم شهر هستین ؟؟؟که اگر همشهری هستیم منم براتون بسپارم به دوستام و البته قبلش شرایط تون بپرسم و ...

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ها خونه شوهرم نریدن برات ا نجا که داشتی ک ون بچه رو میشستی بازم خودت لعنت میکردی میگفتی لیاقت ...

درسته خونه شوهر خیلی سختیا داره ولی هر روزش با روز دیگه متفاوته یه روز ک ون بچه میشوری روز بعد بچهات بزرگ میشن دنبال کار دیگه ای ممکنه دنبال درس باشی یا شغل

ولی درس و شغل همش یکسان و یکنواخته و همیشه باید یه کارو کنی بدون اینکه یه همدم داشته باشی یا بچه تا آخر عمرت مخصوصا زن که تا یه سن خاصی موقعیت بچه دار شدن و حوصله بچه داری رو داره باز مرد ۹۰ سالگی هم بچه دار میشه هرچقدم که وقتشو تلف کرده باشه بازم هست یکی که زنش شه

ببخشیدا من شوهرم عین سگه اخلاقش افسردگی گرفتم دارم دق میکنم از دستش ولی وقتی به بچم یه نگا میندازم میگم خدایا شکرت با هیچی عوضش نمیکنم نعمت بچه داشتنو انشاالله خدا به همه بده 

خسته و دلشکسته...

دوست عزیز غصه زمان از دست رفته رو میخوره اسی با این سن باید داماد داشته باشه نه اینکه الان حسرت شوهر ...

چند درصد ۳۸ ساله های معمولی (نه کسایی که مناطق خاص با فرهنگ متفاوت زندگی میکنن) داماد دارن؟ یه حرفی میزنین فقط

این چه طرز تحلیل کردنه؟!

این همه خانم با بالاترین سطح تحصیلات و بهترین شغل ها هستن که هم ازدواج کردن هم بچه دارن

شما نتونستین بین زندگی حرفه ای و شخصیتون تعادل برقرار کنید و این دلیل نمیشه کلا تحصیل و اشتغال خانم ها رو زیر سوال ببرید 

اخه ازگل اکثره ماها ک زود ازدواج کردیم چی شدیم بعد مدت خیانت و حقارت و طلاق اون ک درس خونده پیشرفت کرده مث خیلیا تو سری خور و بدبخت نیست ک هر روز حقارت تحمل کنه 

حالا تو له له مرد میزنی همه مث تو نیستن حالت تهوع گرفتم ازت 

کاش الان تو اون مکقعیت بودم

الهی فدات بشم

همسن و سال منی

من و دوستام مثه شما دنبال درس و دانشگاه و کار بودیم  هممون شاغلیم

چند تاییمون ازدواج کردیم با یه بچه یا دو تا بچه ،درگیر خیانت و کار بیرون و نازایی و هزااار مشکل دیگه

یکی زودتر ازدواج کرد یکی دیرتر

یکیمون تازه نامزد کرده 

یکیمون هنوز مجرده

یکی اصلا قصد ازدواج نداره و مراقب مامان بابای پیرش

....

ببخشید زیاد حرف زدم ،یاد خودم و دوستام افتادم و زندگیامون....

نگران نباش،تو راهت رو اشتباه نرفتی،مطمئنم یه بخت خوب نصیبت میشه

خیال کردیتا حالت با خودت خوب نباشه کس دیگه ای حال تو رو خوب نمیکنهمیدونی چرا؟چون حال خوبت گره میخوره ...

اینا فیکن میخوان دخترارو سرکوب کنن  ک درس نخونیدو شوهر کنید تو سری خور شید