2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دندون عقل تو کشیدی 😐😐اقدام کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 52764 بازدید | 440 پست

من 28 رفتم واسه زایمانم از دم در بیمارستان تا اون آخر همه گفتن چقدر دیر! الانم هم خودم هم شوهرم موهامون سفید داره...اون روز از دهنم دراومد گفتم عه پیر شدیم...دخترم چهارسالشه اینقدر غصه اش شد! گفتم شوخی کردم (طفلی بچه با خودش فکر میکنه این گفت پیر شدم لابد فردام سرشو میذاره میمیره)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما خیلی می‌ترسیدم از بچه داری . طوری که شبا مرتب خواب میدادم باردارم و استرس می‌گرفتم . اما وقتی پسرم به دنیا اومد هربار با خودم میگم چقدر اشتباه کردم که الکی زمان رو هدر دادم . اصلا این روزام با قبل بچه داشتنم قابل مقایسه نیست . بچه داری خیلی شیرینه . سختی داره ، محدودیت داره اما اونقدر شیرینه که به همه چی می ارزه . همسرت هم حق داره سنش داره میره بالا دوست داره زودتر پدر بشه . دندونات اگه مشکل داره زودتر درستش کن که بارداری اذیت نشی و به امید خدا به بارداری راحت داشته باشی . 

و اینکه یه چیز دیگه هم بگم تا کسی نریخته سرم . اینکه وقت داری و علم پیشرفت کرده و فلان رو بریز دور . این ژست های روشنفکری برای فضای مجازی خوبه . در زندگی واقعی تو از فردای خودت خبر نداری . من با این همه برنامه ریزی اما دو تا سقط داشتم که زمان بچه دار شدنم رو بازم طولانی کرد . تازه بعدش تنبلی تخمدان گرفتم و افتادم تو چرخه دکتر رفتن . باور کن به شدت فرسایشیه . خیلی زیاد . واقعیت اینه که سن بره بالا حاملگی سخت میشه . حالا اون موقع نی نی سایتی ها میخوان بیان کمک آدم ؟ دور از جون من تو مطب دکتر چه خانم هایی رو دیدم که با حسرت به من میگفتن پی اش رو بگیر تا سن ات کمه اقدام کن ما به خیال اینکه وقت هست هی پشت گوش انداختیم و پشیمون بودن . خدا خیلی خیلی بزرگ و مهربونه . مثل هر زمان دیگه ای تنهات نمیزاره کمک می‌کنه و سختی هاشو آسون می‌کنه . 

البته اینو‌ در نظر داشته باش که الان اکثرا اینطوری شده که بعد از اقدام طول می‌کشه تا بارداری اتفاق بیفته 

الان همه اینطوری شدن، فکر نکن با یه بار اقدام دیگه تمام 

من

بچه اولم با اقدام اول و ماه اول شد، بچه دوم الان یکساله نمیشه! 

سالمم هستیم تازه جفتمون

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

با همسرت در آرامش گفتگو کنید و توضیح بده که فرصت بده. چون شما هم بچه میخواهی فقط وقتش رو مناسب نمیدونی. وقت تعیین کنید چون اینجوری اگه با استرس و اضطراب وارد این پروسه بشین معلوم نیست چی به سر بچۀ بیچاره بیاد. 

عزیزم بچه اینقدرا هم گفتی اسنرس نداره البته بستگی داره بارداریت چه طور باشه یا بچت اروم باشه یا نا اروم عزیزم من سه تا بچه دارم اینقدر شیرینن که کمتر به سختیشون فکر میکنم وقتی شوهرت اینقدر همراهته خیلی عالیه 

هر وقت دلت میخواد بچه بیار. این هایی که دارن تشویقت میکنن به بچه اوردن رو نمیدونم چی میشه گفت بهشون..

عزیزم امادگی روحی میتونه توی یک لحظه رخ بده میتونه توی چند ماه رخ بده یا توی چند سال. مهم این هست که شما هدفمند زندگی کنی‌ و جوانب زندگی خودت رو بسنجی. 

اقدام به بارداری بزرگ ترین و غیرقابل بازگشت ترین اشتباه عمرم بود

مشکل از بارداری نیست 

مشکل از خودته 

انسان قوی ای نیستی

خودتو قوی کن به جای قور زدن 

خیلی هم دلت بخواد که داری مادر میشی 

بله سخته اما بنظرم بهترین بهترین بهترین بخش زندگی یک آدم نگاه بچه اشه

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

اگه واقعا بچه میخای امروز و فردا نکن 

هرجی زوذتر بهتره هم اعصاب خودت راحتره هم صبر بیشتری داری هم توان بیشتری 

هر چی سن بالاتر بره بچه داری سخت تر میشه 

من 6سال بچه نیاوردم (همه فک میکردن خودمون نمیخایم ولی واقعیت این بود ک نمیشد و ما هم ب کسی چیزی نگفتیم) 

با اینکه جفتمون سالم بودیم و مشکلی نداشتیم

بعد6سال خدا دخترمو بهم داد 

الان ک دو سالشه میگم چقد حیف شد 

اگه همون موقع ک عروسی کرده بودم بچه میومد الان 7و 8سالش بود