2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150146 بازدید | 896 پست
جاش نیستی

دقیقا منی که حامله نیستم زورم میاد اینقدر سرویس بدم.

رفت و آمد گفتن.....نه فقط آمدن و آمدن 

پدرشوهر و مادرشوهرم دونفرن ....نهایت بچه مجرد داشته باشه ۵نفرن نع ۱۵نفر.....

بگیر با هربار مهمونی دو تا ۳تومن خرج بشه میشه ۴تا ۶تومن .....این خانم بارداره وقت زایمانش باید پول تو دست و بالش باشه .

مگه اینکه وضع مالی همسرتون خیلی خوب باشه .بگو یه کمکی برات بگیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اخر اگر همه اینا جواب نداد شوهرت بگو بیاد ولی اگرر کارایی ک گفتم کردی جواب نداد چون شوهرت بیاد باز خانوادش پا نمیشن کمک بدن یا میگن فلانی هس کمکش

یا وسفردا شوهرت میگ کارارو ک من کردم

به همسرت هم کار بده مثلا خرید ناهار و یا شام

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

چرا واقعا نمیتونم باور کنم یه زن اینقدر بی زبون باشه و نتونه یه کار به این راحتی رو مدیریت کنه .بقول ...

اصلا ربطی به زبون نداره بعضی مردها اصلا زیر بار حرف زنشون نمیرن کار خودشونو میکنن زن چکار کنه زندگی همش میشه دعوا من اول ازدواج اینقدر دعوا کردم سر مسائلی شوهرم تا الان زیر بار نرفته بعد ۱۲ سال دیگه خسته شدم سریع هم سردرد میشم بچه ها گناه دارن یا بچه ای که قراره دنیا بیاد

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.
دقیقا منی که حامله نیستم زورم میاد اینقدر سرویس بدم.رفت و آمد گفتن.....نه فقط آمدن و آمدن پدرشوهر و ...

من برا خودم انقد مهمون نیومد تازه من برای هر مهمونی یه نوع غذا می پزم بازم  یه خیلی هزینه میشه حالا هزینه باز جبران میشه من تا چند روز قبل و بعدش دارم میسابم با دوتا بچه 

باردارم یبار انقد زدم تو سرم خون دماغ شدمولی اصلا تاثیر‌نداشت الانم توقع دارن براشون مریض داری کنم و ...

🫤🫤🫤 اخه بگو من خودم یکیو میخوام مراقبم باشه بارداری ها مثلا! اصلا برو خونه مامانت یه دوهفته ای بمون تا شر پدرشوهرت از سرت کم بشه

۵ تا صلوات به نیت ظهور اقا امان زمان بفرست هم تو صواب میبری هم من✋🏻🩷
موقع کار کردن صداشون بزن بیان مثلا به جاریت یا خواهرشوهرت یا هرکی که سنش مثل مادرشوهرت نیست بگو یه ل ...

منظورتونو متوجه نشدم یعنی چی که صدقه حساب میشه؟ 

اگه با ماهی دو مرتبه مهمونی رفتن خونشون به کاروانسرا تبدیل بشه، بهتره اون خونه و اون زندگی زودتر خرا ...

تو میشه نظر ندی کلا . برو سایت مردا ...ددی سایت  اونجا نظرات و بده واست به به چه چه کننن . هر نظری دادی مثل خودت بدرد نخور و مسخره بود . بی خیال شو دیگه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

شمابهتره اول خودت قضاوت نکنی در ضمن ما چندتا خانمیم داریم باهم حرف میزنیم لزومی نمیبینیم یه مرد بچه ...

وای مرد بود؟؟ من گفتم چقدر زر مفت میزنه انگار ده تا شکم زاییده میگه اونجور که خانوما میگن نیست حال بهم زن ببین زن بدبختش چی میکشه از این احمق بی شعور

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
خودت بهشون بگو خونه ما هم همینطوره اما خانواده مامانم همیشه خونه مان انگار خودشون خونه ندارن من خودم ...

چند باری هم شما برید اونجا بلکه درکتون کنن

تو میشه نظر ندی کلا . برو سایت مردا ...ددی سایت اونجا نظرات و بده واست به به چه چه کننن . هر نظری د ...

نظر نمیده زر مفت میزنه 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
نظر نمیده زر مفت میزنه

والا دیگه روم نشد بگم بهش ...افتاده وسط بحث خانمها فقط یه ریز زرررر میزنه حرف خودشو میزنه .اعصابمونو ریخت بهم 😑😑

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️