بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وظیفشه، طرف پدرش درمیاد بچه بزرگ میکنه، بذار فردا پسر بزرگ کنی ببین چی میکشی،،، فردا هم توقع داری از ...
من دوتا پسر دارم فکرشم نمیکنم ک هروقت عشقم کشید برم خونه ش و با خودم ۱۰نفر دیگه م ببرم ،الان چند ساله خونه برادرم نرفتم ک باهام نیمساعت فاصله داره چون خانمش خوشش از مهمون داری نمیاد منم نمیرم چون نمیخام خودمو بی ارزش کنم،برادر دیگم هم اگر دعوتم کنه خانمش میرم وگرنه اصلا پاشم خونه ش نمیزارم.بی دعوت رفتن و چتر باز کردن ی نوع بیشعوریه
با ماهی دوبار کسی گدا نمیشه، مادر ۹ماه پدرش درمیاد، پس از این همه عذاب و استرس تا بچه اش بزرگ بشه، د ...
هر آدمی میدونه وقتی وصلت کنه خواه ناخواه خانواده زرف میان خونه ش،ولی هیچکس فکرشو نمیکنه هندز مث دهه ۴۰ و ۳۰ عروس و کلفت خونه زاد میدونن و توقع دارن ماهی ۱۵روز مث کلفت مهمون داری کنه،مخصوصا خانومایی ک میدن باید هی خودشونو بپوشونه اونم مثلا تابستون،این مردم آزاریه،خب دلشون میخاد معاشرت کنن ی بارم اون طرف مقابل باید دعوت کنه ،بنظر من هر ی بار از کسی ی شام و نهار خوردی باید ب ازای اون پس بدی وگرنه اسمش مفتخوریه نه صله رحم.زن بیچاره س ک پای گاز و ظرفشویی پدرش درمیاد ،خونه رو جم کنه ،۱۵روز کسی تو رختخواب بخوابه باید همه رو بشوری ک دوباره جمع کنی،هنوز دوهفته نگذشته باز مث قوم تاتار پاشن حمله کنن بهت ،دیگه جونی برا این زن نمیمونه