2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150146 بازدید | 896 پست
به شوهرم زنگ‌میزنن نه من شوهرم نمیگه به من تا یه ساعت قبل اومدنکه هیچ غلطی نکنم

حالا ک ب تو نمیگه،توم وقتی اومدن هییییییچکاری نکن

فقط چایی بیار اونم با تاخیر...خوش‌رو باش. ولی کاری نکن

خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا واقعا نمیتونم باور کنم یه زن اینقدر بی زبون باشه و نتونه یه کار به این راحتی رو مدیریت کنه .بقول ...

گیر آدم خودشیفته بی‌شعور نیفتاده ک بهش میگی برو خونت میگه اینجا خونه داداشمه خونه خودمه،بعدم شوهرت دهن بین پرش کنن بیفته ب جونت. سالها باید بجنگی بلکه ی کم راحت شی ولی دیگه روح و روانی برا خودت نمونده

قشنگ درکت میکنم حالا شوهر من همش توقع داره خاندانشو دعوت کنم با دوتا بچه کوچیک میگم اوکی قبول ولی چر ...

این مردا بخاطر بی توجهی  که دوران کودکیشون بهشون شده ب خانواده شون باج میدن تا اون خلا توجه رو پر کنن،ولی دمار از روزگار زن و بچشون درمیاد

بخدا دلمم نمیاد جو خونمو ارامش بچه هامو با بحث سراین چیزا بهم بزنم بیشتر ازاین حرصم میگیره ک مارو دع ...

همش تقصیر شوهرته،ولی ب خودشون بگو بزار هر چی میخاد بشه بشه. آنقدر بگو تا خودشونو جم کنن

وظیفشه، طرف پدرش درمیاد بچه بزرگ میکنه، بذار فردا پسر بزرگ کنی ببین چی میکشی،،، فردا هم توقع داری از ...

من دوتا پسر دارم فکرشم نمیکنم ک هروقت عشقم کشید برم خونه ش و با خودم ۱۰نفر دیگه م ببرم ،الان چند ساله خونه برادرم نرفتم ک باهام نیم‌ساعت فاصله داره چون خانمش خوشش از مهمون داری نمیاد منم نمیرم چون نمیخام خودمو بی ارزش کنم،برادر دیگم هم اگر دعوتم کنه خانمش میرم وگرنه اصلا پاشم خونه ش نمیزارم.بی دعوت رفتن و چتر باز کردن ی نوع بیشعوریه

وا فکردکنم متوجه نشدی ۱۵ نفر بیان خونت

جوری که ۲۰ نفره خانواده بابام هر روز خونمون هستن 

عزیزم دختر عموم ۱۰ سال پیشمون یود 

عمم چندین سال 

خونمون آتیش گرفت واسه عموم

اگه تو به جا مامانم بودی چکار می کردی 

ولی خب ماهی دوبار میان سخت می گیری عزیزم 

به این شدت که خانوما تعریف میکنن نیست، طرف افسردگی زایمان ممکنه داشته باشه، شما از کجا یقین داری همی ...

ببین حتی اگر اینجورم ک شما میگید باشه آدم جایی ک حرمتشو ندارن نباید بره

با ماهی دوبار کسی گدا نمیشه، مادر ۹ماه پدرش درمیاد، پس از این همه عذاب و استرس تا بچه اش بزرگ بشه، د ...

هر آدمی میدونه وقتی وصلت کنه خواه ناخواه خانواده زرف میان خونه ش،ولی هیچکس فکرشو نمیکنه هندز مث دهه ۴۰ و ۳۰ عروس و کلفت خونه زاد میدونن و توقع دارن ماهی ۱۵روز مث کلفت مهمون داری کنه،مخصوصا خانومایی ک میدن باید هی خودشونو بپوشونه اونم مثلا تابستون،این مردم آزاریه،خب دلشون میخاد معاشرت کنن ی بارم اون طرف مقابل باید دعوت کنه ،بنظر من هر ی بار از کسی ی شام و نهار خوردی باید ب ازای اون پس بدی وگرنه اسمش مفتخوریه نه صله رحم.زن بیچاره س ک پای گاز و ظرفشویی پدرش درمیاد ،خونه رو جم کنه ،۱۵روز کسی تو رختخواب بخوابه باید همه رو بشوری ک دوباره جمع کنی،هنوز دوهفته نگذشته باز مث قوم تاتار پاشن حمله کنن بهت ،دیگه جونی برا این زن نمیمونه