2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150146 بازدید | 896 پست
خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه.

مگه خونه پسرش شهربازی یا پارکه؟

آدم معمولی ماهی دوبار هم پارک نمیتونه بره چه برسه تلپ شدن خونه دیگران رو اسمشو‌بزارن تفریح

ببین فقط خدا یه چیزی میدونسته همچین مادرشوهری خواهرشوهری نصیبم نکرده

همشون از من حساب میبرن

همین که طبقه بالای خونشون زندونی ام واسه هفت جدواباتم بسه

مهمونی فقط سالی یک الی دوبار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ زرنگایی هستن 

خودشون بساط جوجه و کباب و اش میارن ک خونه ویلایی خوش بگذره یا کلا میان بخورندو خوش بگذرونن؟

شوهرت چقدر بی منطق و بی زبونه 

هردو البته 

من باشم با شوهر دعوا راه می‌اندازم 

مهمونی باید دوطرفه باشه 

وگرنه سواستفاده هست 

اینجور افراد وقتی بری خونش و بفهمه تو هم بلدی تموم میشه این رفتارا 

یه همسایه داشتیم همشهری ما نبود 

میومد خونه ما سه تا بچه شیطون و حتما یه وعده خونمون میموند و همش اینجور بود ماهم نمی‌رفتیم 

یکبار گفتیم ما هم میریم سه نفر بودیم 

رفتیم انگار آب یخ ریختن رو سرش 

ک چرا کسی رفته خونش 

دیگه تموم شد 

بعضیا فقط دوست دارن برن و بخورن ولی کسی نره خونش حتی دیدنی

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

خوار شوهر من از خونه که داره میاد بیرون زنگ میزنه میگه هستین؟۸ شب 

هولکی باید شام آماده بکنم ابن در حالیه که خونه زندگیم همیشه تمیزه و‌گرنه باید یک وقتی هم برای نظافت می‌گذاشتم خیلی ازش زورم میگیره این زنگ هم میزنه ک ببینه باشیم پشت در نمونه و گرنه نمیزد واقعن نمیدونم چه فکری میکنه 

والا من خونه مادر خودم بدون هماهنگی نمیرم 

اخه مشکل اینجاس داداشم طرف زنش رو میگیره. صب تا شبم بگی حرف اونو باور میکنه. خیلی نفوذ داره رو داداش ...

ای کاش همون موقع میگفتی اره میام میدیدی میخوادچیکارکنه فقط تماشا میکردی و بعد که شامش دیرمیشد میگفتی داداش زنت همیشه ساعت ۷ واسه مهمون دعوت شده شام میذاره اینجوری خیط میشد داداشت دیگه این بیشعوری زنش و نمیدید رسما جادو شده بدونید 

من هر وقت سر زده بیان تدارک نمیبینم، به قرآن قسم اگه دروغ بگم،

یه بار سر زده اومدن کوکو سیب زمینی دادم بهشون

یه بارم سر زده اومدن من فقط برای سه تا پیتزا مواد آماده کرده بودم، همون ۳ تارو پختم با نون و پنیر و مربا گذاشتم سر سفره.

وقتم داشتم غذا بپزم ولی نپختم که یاد بگیرن سر زده ک میان هرچی داشتمو باید بخورن

ولی تا حالا نشده دعوت کنم و بی احترامی کنم، همیشه غذای خوب و پیش غذا و میوه و همه چی خلاصه براشون از بهترینش تدارک میبینم

اما اصلا اعصاب استرس مهمون سر زده ندارم و هرچی پختم همونو میذارم سر سفره با نون و پنیر و مربا

کسی با مهمونی دادن گدا نمیشه ، ولی هر چیزی حد و اندازه خودش و داره ، هر رفتی هم آمدی ، پدر و مادر هم ...

مسخرس چه گدا بشه یا نشه چه باردار باشه یا نباشه بالاخره هرکسی نیاز به استراحت داره مگه رباته 

__درخواست دوستی ندین ___________________

استارتر جان مگه نمیگی ماهی یکی دوبار میان خب کاری نداره بقیه روزها رو شما تلافی کن برو خونه شون 

شما نمیری اونا هم از خداشونه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تومنی یامن توام شوهرم چند ماهه منو خرید نبرده ازعید نرفتم ولی مدام واسه اونا خرج میکنه آخرهفته هم دعوتشون کرده بیرون شام  

خاک توسرش میام یه چیز بگم دعوامیکنه باهام خداازش نگذره خستم کرده باهمه مردا فرق داره انقدرولخرجه ولی بمن میرسه جون میده