2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150148 بازدید | 896 پست
تاپیک ۴۰صفحه جلو رفت ولی کسی اشاره ای به بیشعوری همسر استارتر(باعرض پوزش ومعذرت فراوان)نکرد خوب این ...

عزیزم بیشعوری شوهر رونمی شه کاری کرد...درکش می کنم استارترو

اخرش دعوت جنگ اعصاب ...

منکه نتونستم کاری بکنم 

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

خودت بهشون بگو 

خونه ما هم همینطوره اما خانواده مامانم همیشه خونه مان انگار خودشون خونه ندارن من خودم بهشون گفتم الانم باهاشون قهرم انقد دعواشون میکنم الان دیگه ازم میترسن قبلا که هیچی نمیگفتم رو سرمم جا می گرفتن الان میترسن بگن بالا چشت ابروعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من اگه جات بودم 

چند سری وقتی میفهمیدم میرفتم خونه مامانم اینا 

میگفتم به شوهرم بگه من تو بارداری حالم بد سده با خانوادم رفتم دکتر

هر بار این مدلی یا به بهونه ی دیگه میوردم 

شوهرم دوبار که دستش لای پوست گردو میموند ادم میشد 

فامیلای بی فهمشم میفهمیدن تو راضی نیستی و ساده لوح نیستی بلخره از یه جایی بهشون بر میخورد خودشونو جمع میکردن 

ببخشیدا اونوقت اون خانم از زیر بته به عمل اومده پدر و مادر نداره؟؟؟؟زحمتشو نکشیدن به نظر شما ؟؟؟ اگه ...

اگه با ماهی دو مرتبه مهمونی رفتن خونشون به کاروانسرا تبدیل بشه، بهتره اون خونه و اون زندگی زودتر خراب شه، واقعا منطقتونوخریدارم

چقدر ما رو هم آگاه کردی این همه خانوم گفتن راه نده فقط تو یکی گفتی مگه آدم حامله شه و بچه داشته باشه ...

انشتین شوهرش مقصره که کمکش نمیکنه. مقصره که پشت زنشو ول کرده، من به احدی اجازه نمیدم کوچکترین بی احترامی به زنم بکنه ...هرکس حتی به زنم اخم بکنه قلبشو میشکافم پانصد چاقو میزنم بهش

سلام، عزیزم ببین چندتا راه داره اونایی ب من جواب  داد بدون اینکه احترام ها از بین بره، اولی این بود گفتم هر هفته خونه یکی جمع بشیم پنجشنبه ها و هرکسی غذای خودش بیاره هرچی خواست. این موضوع استقبال کردن.. مورد بعدی ک برام پیش آمد بعد زایمانم بود به بهونه دیدن بچه هر روز خدا خونه من پلاس بودن، از ظهر می‌آمدم تا 12 شب. مامان بنده خدا من یکسره جلوشون خم راست میشد. این شد من مامانم فرستادم بره سری بعدی آمدن حتی چایی نذاشتم گفتم درد دارم، 

شمام از الان هر بار آمدن بگو دکترم گفته استراحت مطلقم از جات پا نشو. بعد زایمانم بگو درد دارم. بعد ترسم همش بهونه بچه بیار شیر میخواد... چندبار بپیچونی خودشون دیگه نمیان ناراحتم نمیشن. چون اگر مستقیم بگی نیان هرچقدرم مودبانه بگی بازم پشت سرت حرف درست میکنن باعث اختلاف میشن🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

کاش مادر‌شوهر‌میومد سه تا جاری گردن کلفت با بچه و شوهر میشینن پا میندازن پشت پا تخمه میشکوننمیریزن م ...

شمام بعد از اینکه فهمیدی میخان بیان خونتون زنگ بزن بگو همسرم یادش رفته بود بهتون بگه من وقت دکتر یا سونو یا مهمونی جایی کار دارم یا دعوتم انشالا سری بعد بیاین یا ما میایم دیدنتون

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

موقع کار کردن صداشون بزن بیان مثلا به جاریت یا خواهرشوهرت یا هرکی که سنش مثل مادرشوهرت نیست بگو یه لحظه بیاین اشپزخونه وقتی اومدن بگو میشه لطفا این کارو بکنی

حالا مادرشوهر نمیشه بهش کار داد ولی اگر هرکسی تعارف زد رو هوا بزن توام تعارف نکن ک نه خودم میارم بشینین

مهمان بیشتر از سه روز صدقه حساب میشه عزیزم روایت داریم ازش

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 ..