2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150144 بازدید | 896 پست
کاش مادر‌شوهر‌میومد سه تا جاری گردن کلفت با بچه و شوهر میشینن پا میندازن پشت پا تخمه میشکوننمیریزن م ...

واقعا نمیتونی پای جاریارو ببری از خونت؟فکر کردم به احترام مادرشوهر پدرشوهرت چیزی نمیگی 

من خودم احترام پدرو مادر برام خیلی مهمه ولی اگر جاریا حد خودشونو ندونن میشورمو پهنشون میکنم،جاری که فامیل نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه جاری هات هستن من فکر کردم مامان باباش هم هستن ،بیخیال بابا من باشم توروی طرف میزنم میگم این هفته ...

بقران گفتم‌بهشون 

گقتم این هفته ما میایم 

گقتن وای ما هفته بعد نیستیم و ….

دیگه پسرم کلی گریه کرد 

گفت دیگه مهمون نیاد ‌خسته شدم 

ما بریم 

گقتم مامان خونه نیستن 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
بیین خانواده شوهر منم همیننالان کنترل کردم چند تا راه حل بهت میدم چون رو آدمهای مختلف یه حرکت جواب ن ...

من همین کارو با جاری کردم خداروشکر پاش بریده شد دیگه نبومد

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
نه همسرم میگه عزیزم فکر کردی مردم‌بیکارن بمونن خونه منتظر‌ تو!!؟با پنبه سر‌میبره با یه عزیزم پوستت ر ...

ایندفعه که اومدن جلوی جمع قرار بعدی رو فیکس کن خونه یکیشون

بدون تعارف و رودربایستی

جدی

بدون لبخند

نه همسرم میگه عزیزم فکر کردی مردم‌بیکارن بمونن خونه منتظر‌ تو!!؟با پنبه سر‌میبره با یه عزیزم پوستت ر ...

پس شما هم با همون کلمه ی عزیزم مخشو بزن از راه خوب وارد شو تا خودش دعوت‌ها رو کنسل کنه 

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼

اسی یک راه که من همیشه استفاده میکنم  در تمام موارد جواب میده 

ایجاد حس متقابل در شوهر

یعنی الان هر حسی داری کاری کنی شوهرت هم دچارش شه 

چجوری 

ماهی دوسه بار کل خانوادت فامیل دور نزدیک هرکی داری 

زنگ بزن خوش بش کن بگو پاشید بیاید آش پختم فلان پختم 

همه فامیل بریز خونت کلی خرج بتراش براشوهرت مرغ گوشت برنج سفارش بده مدام 

بعد شوهرت کلافه میشه با خودش فک میکنه این چه وضعیه ارامش ندارم پولام ته کشید 

خودش هردو طرفو جم میکنه 

من که کارسازه

چه ادم های جالبی هستن وقتی زنگ نیزنی میگن پارکن یا سینما خوب برگردن خونه من بیرون باشم کسی بگه بیام خونتون برمیگردم خونه!

بقران گفتم‌بهشون گقتم این هفته ما میایم گقتن وای ما هفته بعد نیستیم و ….دیگه پسرم کلی گریه کرد گفت د ...

بگو اوکی کی میاین ما همون موقع بیایم

تا قرار رو فیکس نکردی بیخیال نشو

ولشون نکن

اینا خیلی پرو ان

تو پرو تر باش

اسی یک راه که من همیشه استفاده میکنم در تمام موارد جواب میده ایجاد حس متقابل در شوهریعنی الان ه ...

خاندان من تهران نیستن

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
بقران گفتم‌بهشون گقتم این هفته ما میایم گقتن وای ما هفته بعد نیستیم و ….دیگه پسرم کلی گریه کرد گفت د ...

اینبار که اومدن نفری یه دستمال بده دستشون بگو نزدیک زایمانمه حالا که اومدین بیکار نمونین خونه تکونی کنین برام،فرشامو بشورین و ....