2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150143 بازدید | 896 پست
خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه.

خب بزرگ کردن که کردن که چی ؟ ملاحظه هم خوب چیزیه 

پسرشون الان متاهله زنش بارداره  باید خونشو بکنن تو شیشه که بزرگش کردن دکتر هلاکویی میگه خانواده های ایرانی از بچه طلب دارن راست میگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقد زیاد نیسمدارا کنحساس شدی

وقتی ایشون اصلا نمیرن و اونا هی بهونه میارن، معلومه که زیاده، خیلیم زیاده، فکر کن سالی حداقل 12 تا 20 بار بيان خونه ات اما اصلا تو نری در واقع اونا هر دفعه هی بپیچونن، هرکس باشه ناراحت میشه، آدم خوبه وقته میخواد حقو در نظر بگیره به دو طرف حق بده نه یه طرفه 😒

چرا من همچی ادم پخمه ای دورم ندارم همشون هفت خطن

چون تو پخمه ی دور و بر اونایی ببخشیدا

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
ماهم دیواربه دیواریم مادرشوهرم یه مدت هرروز ساعت خاصی میومد و فقط مینشست ووقتمو میگرفت دیگه حتی نمیت ...

بدبخت مادر شوهرت

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

باردارم یبار انقد زدم تو سرم خون دماغ شدمولی اصلا تاثیر‌نداشت الانم توقع دارن براشون مریض داری کنم و ...

عزیزم اینکار رو با خودت نکن درسته خیلی ناراحت میشی بیشتر هم از دست همسرت که تو رو درک نمیکنه ولی با صحبت کردن یا بروز دادن ناراحتی پیش خانواده همسر سعی کن موضوع رو حل کنی اینطوری بیماری اعصاب میگیری و بعدها هزاران بیماری دیگه که مربوط به ناراحتی الانتون هست

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

خانم ها بعضی هاتون می‌گین یا معتقد هستید که رستوران رفتن کار آدم های خیلی پولداره 

کامنت نزدم که بخوام پز بدم مي خواهم بگم شده ماهی ۱ بار با شوهر و بچه‌ها تون برید پیتزا بخورید هرچی 

می دونم همتون کدبانو هستید و توی خونه درست می کنید ولی  بیرون رفتن و تفریح کردن عجیب برکت داره 

چی برکت داره؟؟ پولی که مرد برای زن و بچش خرج کنه خدا هی بیشتر و بیشتر اش می کنه 

بابای من برای مامان من سفت گرفته ولی الان خیلی وضعش خوبه،،، متاسفانه ۳ تازن داره ،، ینی ۲ تا زن دیگر گرفت  

خودتون هم دلتون بار بیاد بذارید شوهراتون براتون خرج کنند 

در عوض خودتون پول شوهراتون پس انداز کنید تا خرج زن صیغه ای یا زن دوم نشه 

زمین یا ماشین هم که می‌خره بگین بزنه به نام خودتون تا زن دیگه نخوره 

وقتی فهمیدی میخوان بیان خدتو بزن مریضی برو خونه مادرت تا نیان دفعه بعد هم بگو شام دعوتی خونه فامیل مادری برو ک نیان یه دو سه بار بهونه ک بیاری قشنگ بهشون بر میخوره نمیان  

دوست همسر من با زنش هر شب خونه من بودن هرشب میومدن قلیون می‌کشیدن هرچی  ب شوهرم میگفتم بگو نیان رو نده گوش نمی‌کرد میگفتم زنگ میززنه بگو نیستیم باز ساده ساده میگف تشریف بیارین پرده هامو سیاه کرده بودن از بس دود تو خونه جمع میشد ی بار حالم خوب نبود گفتم برم ی دوش بگیرم حالم جا بیا از بیرون صدا شنیدم شوهرم صدا زدم گف آره فلانی اومده با خانومش تو حموم انقد خودمو زدم که حالم بد شد میگفتم چی می‌خوان از جون ما بسه بسه شوهرم افتاده بود غلط کردن ک همین یکباره دیک راهشون نمی‌دم همین ی بار ابروداری کن از قصد حمومم طول دادم ۱ساعت بعد اومدم بیرون دیدم زنش به حدی دریده شده خودش رفته وسیله از آشپزخونه برداشته چاقو و تخته گوشت اینا دستشون چهارتا اشغال خریده بودن داره درست می‌کنه بی اجازه من از آشپزخونه من وسیله برداشته بود منم اصلا تحویلشون نگرفتم اخم کردم جوری که چای نخورده خدافظی کردن رفتن و همون شد دیک نیومدن چندماه رفتن سر زندگی خودشون اون همه اومدن خونه ما خوردن و قلیون کشیدن یکبار نگفتن شما جای اون همه بیاین جبران به ب شوهرم گفتم دیدی فقط سواستفاده کردن زمستون ازمون سرمون خراب شدن حالا که سر زندگی خودشونم اصلا دعوت نمیکنن بشناس خودشو فهمید چ اشتباهی کرده ولی همینکه شرشون کم شد عالیع 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
ماهم دیواربه دیواریم مادرشوهرم یه مدت هرروز ساعت خاصی میومد و فقط مینشست ووقتمو میگرفت دیگه حتی نمیت ...

یا علی 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

من یه زندایی داشتم که دوران دانشجویی نتونست خونه داییش بمونه یجورایی از خونه بیرونش کردن اومد خونه ما موند با اینکه مامانم باردار بود رو سرمون نگه داشتیمش چون خونه خودش شهرستان بود دایی و پسرداییم میومدن خونه ما میموندن چند روز چند روز چقدر مادر و پدرم پذیراییشو کردن آخر سر که کارش تموم شد ما رفتیم شهرستان مجبور بودیم شب اونجا بخوابیم با صدای داد و هوارش سر بچه و شوهرش بیدار شدیم چون میخواست بره سر کار پسرش باید می‌رفت جایی دیگه از اون ببعد خونشون زیاد نرفتیم اینم از یه شب مهمون داری زندایی که یه سال خونه ما زندگی کرد☹️

چجوری به من زنگ‌نمیزنن که

وقتی دست به سیاه و سفید نزنی و بری تو قیافه و تحویل نگیری و ابروی شوهر رو ببری تازه شوهرت کمی به خودش میاد

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

سلام امروز قصد دارم یک راه در آمد در منزل(کاردرمنزل) به صورت واقعی بهتون معرفی کنم

اپلیکشن کار در منزل کارنت از سال 96 با مجوز رسمی در حال فعالیت در زمینه کار در منزل است

ابتدا ثبت نام کنید ودر فرم ثبت نام کد 826335296 را وارد کنید و 105 هزارتومان پاداش اولیه بگیرید 

سپس اگر داری مهارت هستید به قسمت استخدام افراد دارای مهارت وارد شوید و اگر مهارتی ندارید می تونید به قسمت افراد بدون مهارت وارد شوید