2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150148 بازدید | 896 پست
بخدا دلمم نمیاد جو خونمو ارامش بچه هامو با بحث سراین چیزا بهم بزنم بیشتر ازاین حرصم میگیره ک مارو دع ...

خودتو پیر نکن پای خانواده شوهر وقتی میبینی به روی خودشون نمیارن

نهایتا اومدن از خودشون کار بکش

از پرو بودن بعضیا واقعا ادم در عجب میمونه

من خودمم خواهرشوهرم والا چشم و دلمون سیره نمیدونم بعضیا چرا اینطورین

رو نده عزیزم ینی چی از قدیم گفتن رفت و امد قرار نیست 15نفر بیان بریزن بخورن بعد شما رنگ سفرشونم ندیده باشی....قشنگ یبار ک اومدن بگو مریضم ی نوع غذای ساده درست کن خودتم بزن ب بی حالی و مریضی که خودشون سرو کنن قشنگ میفهمن

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو پیر نکن پای خانواده شوهر وقتی میبینی به روی خودشون نمیارننهایتا اومدن از خودشون کار بکشاز پرو ...

دور از جون شما بعضیا واقعا بیشعورن واین بیشعوری و نمیشه درستش کرد خدا بهمون صبر بده چون من یکی ک دیگه حتی حوصله ی بحث سر این چیزا با شوهرم ندارم یه جوری برخورد میکنه م تهش من مقصرم🥺

عزیزم مریضی بدتره یا باردار بودن!!!؟؟؟ شوهرم میدونه که من چقد اذیتم دلش نمیاد دل اونا رو بشکنه

ببخشید در مورد شوهر خودم‌میگم .انقدر بدم‌میاد مرد حاضره زنش اذیت بشه ولی خانواده پدریش کسی ناراحت نشه .

همسر منم سالها هواشونو داشت یه بیرون رفتن ساده رو بخاطر خانوادش زهر مارم میکرد .حالا الان پنج ساله مشکل اعصاب دارم بخدا هیچی از زندگی نمیفهمم . خواهرش حسابی قهوه ایش کرد تا بالاخره فهمید سر سوزن ارزشی واسشون نداره .حالا الان با من خوبه همش محبت ظاهری میکنه  ولی چه فایده من دیگه ادم سابق نیستم .حوصله خودمم ندارم .

اگه از چیزی ناراحتی از هیچی نترس رودربایستی هم نکن دلت برای هیچ کس هم نسوزه سریع به روشون بیار .همه چیزو بهشون بفهمون ادما نفهمتر از این حرفان .

داشتم پایا نامه ی دکتری مینوشتم، یکی از استادان کله گنده و مهم دانشگاه شده بود استاد راهنمام، موضوع پایان نامه خیلی حیاتی بود، یه روز جدی و رک بهم گفت، خانم فلانی......تو مدت کار رو پایان نامه مهمونی نرو و مهمونی نده تا کار با دقت پیش بره.من که هنگ بودم گفتم خوب استاد مهمون رو چطور از خونم رد کنم، خیلی جدی گفت ،بهشون نرس، تحویلشون نگیر، نزار بهشون خوش بگذره، میرن دیگه برنمی گردن ،کار ما هم پیش میره. من هنوز بعد سالها تو حرف این استاد جدی و غدر دانشگاه موندم  

ماهی یک تا دوبار

خواهش میکنم به حرفم گوش کن

وقتی همسرت بهت دیر خبر میده به همسرت هیچی نگو هیچی

غذا درست نکن ولی وسایل غذا رو بزار رو کابینت، میوه هم همینطور

فقط چایی دم کن

اومدن چایی جلوشون گذاشتی از جاری هات عذرخواهی کن با لبخند، بگو شرایط پذیرایی نداشتی لطفا وسایلارو گذاشتم اشپزخونه باهمکاری هم یه غذایی درست کنید بخوریم

یا یا یا یا

شوهرت بهت میگه دور از چشم‌همسرت بزنگ به برادرشوهرت بگو داداش من شرایط پذیرایی ندارم بی زحمت اومدنی غذا بگیر حساب میکنیم بعد به روت نیار . این کارو نوبتی با برادرشوهرات تکرار کن با لبخندددد

بعدا هم اعتراض کردن به همسرت مادرشوهرت و دیگران بگو والا شرایط نداشتم چه فرق داشت مگه هدف دورهمی نیست؟ بحث شکمه؟ من شمارو غریبه ندونستم که بهتون گفتم غذا بگیرید پس بحث شکمه دیگه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

ماهم دیواربه دیواریم مادرشوهرم یه مدت هرروز ساعت خاصی میومد و فقط مینشست ووقتمو میگرفت دیگه حتی نمیتونستم به کارام برسم ..یه فکری به سرم زد همون ساعت هرچقدر درب میزد باز نمیکردم اینقده بیشعور بود نیم ساعت پشت در میموند بعد گورشو گم میکرد ..حالاهم گاهی میاد اگه حال داشته باشم درب براش بازمیکنم اگه نع مثل خر پشت درمیمونه وبعد میره.

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
قشنگ درکت میکنم حالا شوهر من همش توقع داره خاندانشو دعوت کنم با دوتا بچه کوچیک میگم اوکی قبول ولی چر ...

وای خدا چه صبر ایوبی داری با این آدم غیر منطقی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚