2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150145 بازدید | 896 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا فکردکنم متوجه نشدی ۱۵ نفر بیان خونت

وقتی زیاد رفتو امد باشه حرمتام از بین میره..ادم اصن حالت تهوع میگیره والا بخدا..منم اوایل ازدواج مثل شما بودم بااین تفاوت ک اونا هر هفته میومدن تعداد بالا بریزو بپاش تا هفته بعدش من فقط داشتم جمعو جور میکردم

کامل‌ بخون من آدم بی ارزشی نیستم یهویی برم زنگ‌میزنم از قبل و اونا میگن نیستیم یا برنامه داریم

چون طرف های آدم هایی نیستن که بشه باهاشون مثل آدمهای ارزشمند رفتار کرد عزیزم

تو باید مقابله به مثل کنی وگرنه اصلا متوجه نمیشن

باردارم یبار انقد زدم تو سرم خون دماغ شدمولی اصلا تاثیر‌نداشت الانم توقع دارن براشون مریض داری کنم و ...

یاخدا اینا دیگه از پشت کدوم کوهی پیداشون شده..چرا اصلا سعی نمیکنن شرایطتو ببینن و یکم از سبک بازیشون دست بردارن..فقط مقصر همسرته ک رو میده.تو بهای حرفی بزنی سه متر زبون دارن ک بتوچه خونه داداشمونه

خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه.

پدر مادر درقبال عروسو پسرشون وظیفه ای ندارن ک حددداقلش ماهی یکبار سفره پهن کنن بچه هاشونو دور خودشون جمع کنن..استدلال شما مث یکی از اقوام منه فقط انتظار داره بقیه دعوتش کنن و عروس کنیز باشه و پسر مدام دولا راست بشه براشون چون پسرشو سالیانه بزرگ کرده😐😐

اسی خیلی برات ناراحت شدم😓

یه فکر اساسی لکن.

برادرشوهرات و جاری هات که خیلی بی درک هستن

ولی مقصر اصلی شوهرته. این دفعه سفت وایسا جلوس دست به سیاه و سفید نزن. بارداری مثلا

بگو جاروبکش گردگیری کن چای دم کن میوه بشور شامم از بیرون بخر

خودتم با سرعت کم کار انجام بده

یا مثلاً زنگ بزن برادرشوهرت بگو فلانی الان بهم گفت دارید تشریف میارید لی زحمت سرراه پیتزا یا کباب هم بخرید

خیلی پررو هستن. شما هم مثله خودشون رفتار کن

شهر دیگه زندگی می‌کنید؟ 15 نفر؟ خدا صبرتون بده 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖