مامان۰آرشاد مدیر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 عنوان خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 150144 بازدید | 896 پست هر وقت دلشون بخواد میان به بهونه اینکه خونت بزرگه ویلاییه و خوش میگزره …هروقت من میخام برم یا سینما هستنیا پارک یا مهمونی یکساله دارم مهمونی میدم هنوز خونه یکیشون نرفتم دسته جمعی میان پانزده نفرنواقعا ازشون متنفرم سواستفاده میکنن، همسرم زود گولمیخوره و هیچ بهونه ای نمیاره جوری رفتار میکنه انگار دارن لطف میکنن میان خونم برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم. 1403/05/29 | 00:13 68 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_امیر؟؟؟؟ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 7962 خب ماهی یبار اونقدم زیاد نیس شاید زیاد نباشه ولی توهینه وقتی ده بار بیان بخورن و یکبارهم دعوتت نکنن،تازه آدم خودش دعوت کنه زیاد نمی سوزه
صورتي٧٧ عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 3438 خب ماهی یبار اونقدم زیاد نیس چرا خیلی هم زیاده هر رفتی اومدی داره اسی میگه یک ساله خونشون نرفته اونوقت اونا هر ماه میان
پارمیس۶۸ عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 14001 عزیزم مریضی بدتره یا باردار بودن!!!؟؟؟ شوهرم میدونه که من چقد اذیتم دلش نمیاد دل اونا رو بشکنه هر وقت اومدن بزار همه کارها رو خودشون بکنن ،بگو من سختمه حالم خوش نیست
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 یعنی ماهی ۳۰ نفر مهمون میان خونتون؟! بار سوم باید یه برخوردی با شوهرت میکردی که دیگه اجازه نده بهشون باردارم یبار انقد زدم تو سرم خون دماغ شدمولی اصلا تاثیرنداشت الانم توقع دارن براشون مریض داری کنم و پدر شوهر رو نگهدارم برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.
hanarose عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 1946 عزیزم یا خودت روزهای که تعطیل هست و میدونی ممکنه بیان قبلش برنامه ریزی کن برید مسافرت یک روزه یا اگر نمیتونی کمر درد رو بهانه کن بگیر بخواب تا خودشون کار کنن یا اینکه رک بگو خیلی دلم میخوادبرم مهمونی پوسیدیم همش مهمون داری چشمم دوربینه ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم
daryaaaaaaaaaa عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 40070 حق داری عزیزم....آدم خسته میشه از مهمون داری زیاد و گرونی که باید مدام غذا زیاد بپزی.چقدر بی درک هستن. یه روز خوب میاد
گندم۹۷۹۴ عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 2990 اینقد زیاد نیسمدارا کنحساس شدی خیلی زیاده.۱۵ نفر کلی خرج داره.اینا دارن چتر میشن پر از خیال🙂↔️
ماه123 عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 6843 اینقد زیاد نیسمدارا کنحساس شدی ماهی یک تا ۲ بار برای اومدن خانواده همسر زیاد نیس ؟؟؟ خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
دختره_آریایی عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 1365 ماهی یک تا دوبار خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه. زنانی که پای دویدنشان را بریده اید ،دخترانی به دنیا می آوردند که بال پرواز دارند...
مامان_دوقلوها۲ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 5213 میدونی اینکه تو نمیری ولی اونا میان بیشتر داره اذیتت میکنه،میفهمم ،شوهرت باید همکاری کنه وگرنه هیچی زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe
مامان1پرانرژی عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 2085 خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه. خب پسر و عروس حق ندارن تفریح کنن عایا؟؟!!!!! ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
مامان_امیر؟؟؟؟ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 7962 خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه. پدر و مادر روی هم دونفره نه ۱۵ نفر به اینم دقت کن
saharibala1820 عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 2061 چجوری به من زنگنمیزنن که بار دیگه که اومدن خیلی راحت تو جمع بگو من بیرون کار داشتم بخاطر شما نتونستم به کارم برسم دفعه دیگه قبل اومدن به خودم زنگ بزنید ببینم اوکی هستم یانه،ناراحت هم شدن به درک مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
bella1989 عضویت: 1396/05/04 تعداد پست: 5820 خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه. پسرشون که ۳۰ سال اونا بزرگش کردن هفته ای یه بار نباید دو نفری بره اونجا تفریح؟ فقط اونا ماهی دو بار ۱۵ تفری بیان خونه زن باردار تفریح؟ نبرد نا برابره Belle سابق