2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150143 بازدید | 896 پست
بخدا چند بار زنگ‌زدم خونه نبودن و گفتن فعلا نیستیم مقصر شوهرمه که زیادی رو میده

به شوهرت بگوغذای آماده بگیره خودتم دلت نسوزه چندبارکه خرج درست وحسابی افتادگردنش خودش جوابشونومیده😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته شستن و ساییدن وظیفه خانوم خانوادس، ایراد کار جای دیگس، برسی و تحلیل کنید، منشور حقوق زنان رو ...

نصف بیشتر مردا نه کاری تو خونه انجام میدن نه کمک میکنن و فقط باید زن خونه بپزه بشوره بسابه پس تصمیم اینکه مهمون بیاد و نیاد به عهده زنه الانم شما هی بگو که پسرشونو بزرگ کردن باید بیان

گیریم شوهر استارتر رو ۱۵ نفر کودک و بزرگ بزرگش کردن زحمتشو کشیدن

همینا اگه عقل داشته باشن لیاقت داشته باشن میگن اینهمه ما رفتیم یه بارم اونا بیان اونام آدمن 

همین خانوم بخواد یه بار اضافه خانواده خودشو دعوت کنه ترور میشه

اگر عاشقو معشوق هستید چرا بمن در خاست دوستی میدید?????????

خاک تو سرش  ... آخه  یکی نیست بهش بگه تو که اینقد پسر خوبی هستی وسط خانوما چکار میکنی 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
چون از کار مادرشوهره دفاع کردید کفتم بچه ننه من مسن نیستم27سالمه

من از حق دفاع کردم. و شغلم حوریه که باید همیشه بهترین قاضی در کمترین زمان بهمراه ادله و مدرک و ....باشم .

این مباحث اگه بنابر احساس باشه و بدون در نظر گرفتن شرایط و احوال و اوضاع و مسلم .... مدیونی و گناه داره و آدم اگه راهنمایی اشتباه کنه و منجر به شکست عاطفی و جدایی بشه ... 

بعدا خود همین ماها در زندگی چوبشو میخوریم، فکر میکنیم بحث ساده ای هست ... اما فقط فکر میکنیم، ساده نیست، دختر مردم این موضوع رو می بینه بدون تجزیه و تحلیل مبانی رو انتقال میده تو زندگیش، کانون داغ خانواده از بین می‌ره و گاماس گاماس از عشق یک هیولا میسازه و تصورات ذهنیش نابود میشه و در نهایت طلاق و جدایی، بعداز طلاق راحت نمیشه،. چشم طمع گرگ ها و .... چشم هوول های موقت فقط به فکر نیاز امروز هستن و ...در انتها تنهایی و پایانی تلخ در انتظارشون هست. 

چرا ؟ چون بحث های بی ریشه امثال منو از صفحات اجتماعی برداشت کرده ...

خدایی من با قربانیان همین مباحث سروکار دارم و آخر نابود شدن

الکیم نیایید اینجا شعار بدین ماهی دوبار که چیزی نیس ۱۵ نفر چیزی نیس و من هر روز ۳۰ نفر مهمون دعوت میکنم و فلان و بیسار

والا تو این گرونی و زن باردار با چند تا بچه از جمله شوهرش که خودش یه بچه ی کامله باید هی مهمونی بده و بیان پا رو پا بندازن خودشونم یه بار دعوت نکنن

همینایی که میگن زیاد نیس ماهی دوبار چشه اگه یه بار یکی بی خبر بره خونشون مهمونی قیامت میکنن

فقط بلدن اینجا الکی حرف بزنن

نصف بیشتر مردا نه کاری تو خونه انجام میدن نه کمک میکنن و فقط باید زن خونه بپزه بشوره بسابه پس تصمیم ...

باید با ترفند های مختلف یا محبت یا عکس اون شوهر رو تو مشت گرفت و مجبور به کار در منزل کنید چند ماه بعد عادت میکنه

یاد یه چیزی افتادم 

ما خونمون دوتا کوچه با خانواده همسرم فاصله داشت 

بعد خونمون کوچیک بود بعد کلی زحمت و با قرض و وام یه خونه بزرگتر خریدیم تقریبا دوبرابر خونمون و...

کاری ندارم به جزییاتش 

مادرشوهرم اصلا خوشحال نشد از خرید خونمون بااینکه برای ما خیلی پیشرفت حساب میشد 

حالا چرا؟؟؟؟؟؟

چون میگفت من اینجا حوصلم سر میرفت پیاده میومدم خونتون بهم خوش میگذشت   

یه لحظه تو ذهنم اومد انگار خونه ما پارکه   

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
اگر عاشقو معشوق هستید چرا بمن در خاست دوستی میدید?????????

خواستم یک پیام خصوصی بهت بدم که پیغام خطا داد،اول باید درخواست دوستی بدم بعد . یادگاری خوبی در قالب نامه بهت بدم تا ابد داشته باشه. 

باید با ترفند های مختلف یا محبت یا عکس اون شوهر رو تو مشت گرفت و مجبور به کار در منزل کنید چند ماه ب ...

مردی که صبح میره شب از سرکار میاد رو انصاف نیس به کار بکشونی در مقابلش انصاف نیس دم به دقیقه مهمون دعوت کنی و زن خونه رو اذیت کنی باید درک متقابل باشه

مرد اگه فهیم باشه متوجه میشه این برادرای من مفت خورن و یه بار من خونشون نرفتم چرا انقدر میان