2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150146 بازدید | 896 پست
با ماهی دوبار کسی گدا نمیشه، مادر ۹ماه پدرش درمیاد، پس از این همه عذاب و استرس تا بچه اش بزرگ بشه، د ...

اینا رو می دونی اره ؟ ک ی زن پدرش در می یاد تو زندگی از حمالی و بچه بزرگ کردن بگیر تا زندگی با مردای بی وجدانی مثل تو 

خوب بلدی از حق مادرت دفاع کنی اما ب زن می رسی وظیفه س و دنبال زن قاچاقی بودی دیشب ؟ 

وسط بحث چهار تا زن از دیشب ولویی وقت کار کردن داری ک دو تا دو تا زنم می خوای ؟ اون زن مادر نمی شه که الان از به  مادر مریض و افسرده می گی باید بشینی کل سال پذیرایی کنی اما حق مهمونی رفتن نداری؟

تا نی نی یار و تگ نکردم و بچه ها گزارش نزدن خوذت جمع شو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با ترفند های مختلف یا محبت یا عکس اون شوهر رو تو مشت گرفت و مجبور به کار در منزل کنید چند ماه ب ...

شما حرف نزن❌❌ 

مادر اون مرد خوب تربیتش نکرده . شوهر من جوری تربیت شده که اصلا نیازی به این ادا ها نداره.  مردایی مثل شوهر اسی هیچ وقت درست نمیشن. تو خانوادشون وقتی مجرد بودن محبت ندیدن یا پدر و مادر با هم مشکل داشتن بخاطر همین وقتی بزرگ میشن مدام نگران خانوادشون هستن و میخوان براشون جبران کنن ، اون سر دنیا هم برن دلشون مدام شور خونه ی باباشون رو میخوره. احساس میکنن اگر یه بار به خانوادشون نه بگن دعا به اخر میرسه!!!!!!! بزرگ شدن تو خانواده ی سمی این مدلیه. خیلی از پدرای ما اینطور بزرگ شدن . نسل جدید باز بهترن.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
من از حق دفاع کردم. و شغلم حوریه که باید همیشه بهترین قاضی در کمترین زمان بهمراه ادله و مدرک و ....ب ...

آقای محترم 

همه یه روز مادر میشن و بچه بزرگ میکنن 

ولی شعور و فرهنگ آداب و معاشرت رو همه نمیتونن داشته باشن... کسی نگفت که مادر همسرش رو بندازه بیرون از خونه یا اجازه نده که بیان و بحثی که قابل توجهه این هست که این خانم بارداره و بقول شما قراره نه ماه زحمت بکشه و بچه بزرگ کنه بعدش و الان شرایط مهمون داری نداره و بعد اینکه 

در صورت رفت و آمد،طرف مقابل هم باید تحمل داشته باشه که هرروز خونه یه نفر پلاسه یبارم خودش مهمونداری کنه نه اینکه بهانه بنی اسرائیلی بیاره... 

در ضمن پسرشونو بزرگ کردن ولی عروسشون هیچ دینی نسبت بهشون نداره همونطور که مادرشوهر دینی به عروس نداره و پذیرایی باید متقابل باشه... 

بپذیرید که این خانواده از حد گذشتن 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

وظیفشه، طرف پدرش درمیاد بچه بزرگ میکنه، بذار فردا پسر بزرگ کنی ببین چی میکشی،،، فردا هم توقع داری از ...

شما حامله هم میشی؟

زمانی بیا نظر بده که جای یک زن حامله قرار گرفتی 

اجتماعی بودنو خانواده شوهرش باید یاد بگیرن که خودشون دعوتی نمیدن این اسمش سادگیه نه اجتماعی بودن

من از حق دفاع کردم. و شغلم حوریه که باید همیشه بهترین قاضی در کمترین زمان بهمراه ادله و مدرک و ....ب ...

تو اگه شغل داشتی ولو تو سایت زنونه نبودی دنبال زن قاچاقی نمی گشتی حیف تاپیک دیشبت ترکید وگرنه الان الکی تز نمی دادی 

هر چقد بی کار و بیعارتر زن بار تر

جمع کن تا نی نی یارو تگ نکردم

آقای محترم همه یه روز مادر میشن و بچه بزرگ میکنن ولی شعور و فرهنگ آداب و معاشرت رو همه نمیتونن داشته ...

گزارش بزنید بترکه مردیکه دیشب دنبال زن قاچاقی بود 

چرت و پرت می گه از بیکاری اومده تو سایت شغلم شغلم می کنه مردیکه ی شلغم

توجه به عرایض بنده نکردید، اون شوهرش باید فهیم باشه به زن حامله اش کمک کنه. و اجازه نده با وضعیت فعل ...

حتما تویی ک نظامی هستی گوشت و مرغتون دولت میده کارت بنتون هر ماه شارژ میشه برای هر مناسبت کلی خوراکی بهت میدن هزینه دکتریاتون تو بهترین بیمارستان ها بی نهایت ارزونه و کلی امتیاز دیگه خودتو با قشر عادی جامعه مقایسه نکن همه مثل شما ماهی چهل پنجاه در نمیارن خوراکشون مفتی نیس

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
به این شدت که خانوما تعریف میکنن نیست، طرف افسردگی زایمان ممکنه داشته باشه، شما از کجا یقین داری همی ...

مگه بچن که لج کنن؟

خونه و زندگیشه اختیارشو داره دلش نمیخواد ه  ماه مهمونی بده 

سی سالمه ،متاهل ، خیلی هم اوضاع مادی و معنوی خوبی دارم،هیچوقت هم اجازه ورود اختلال به کانون گرم خانو ...

شما ورودت به این سایت خودش اختلال به کانون گرم خانوادس 

بیا پایین سرمون درد گرفت

عزیزم شما باید آرامش داشته باشی و یادت باشه در قبال تو دلیت مسئولی💞

پس از حق خودت دفاع کن..باید همسرتو مجاب کنی اینقد بگووو تا بفهمه ، اگه هیچ جوره تو کتش نمیره دکتر زنان میری بگو جفت پایینِ گفته بیشتر باید استراحت کنم ، لکه بینی دارم و..

اگه اینو نمیگی شوهرت که خبر داد یساعت دیگه مهمونا میان برنگ ب مادر همسرت و محترمانه مهمونی رو کنسل کن بگو فلان برنامه رو داشتم ، وقت دکتر داشتم فلان جا دعوتیم یا...فلانی(شوهرت) در جریان نبوده ، چن بار اینو بگی شاید بهشون بربخوره دیگه نیان ، برات مهم نباشه چون ناراحتی شماهم برای اونا اهمیتی نداره

راه سوم بزنگ بگو کی میخوایم بیایم اگه گفتن نیستیم بگو فرداشب اگه باز گف نیستیم با خنده بگو از دکترهای معروف نوبت گرفتن آسون تره تا از شما فلانی( پسرت) اصرااار داره بیایم خونه عمو ، خونه پدربزرگ میگه همش اونا میان ماهم بریم میخوام بازی کنم.. کی هستید بیایم؟ توم مث خودشون پرو باش برو مثل خودشون تند تند

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
کاش نظامی بود یارو علاف و بیعار و بیکار دراومد

نظامی ها هم علافن داریم ازشون همش ب فکر زن صیغه ای آن دلیلشون هم اینه که حلاله و هرچی بیشتر بچه بیاریم حقوقمون بیشتره

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم