2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150146 بازدید | 896 پست

بهشون نخند پررو نشن

🤩خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیش تر صلوات بفرستد:1)نزدیک ترین مقام به حضرت محمد(ص)را در آخرت دارد.😍2)سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات است.😍3)تنها چیزی که بعد نماز واجب،روز قیامت(روز حسرت)مردم حسرت می خورند،کسی است که صلوات زیاد فرستاده باشد.😍۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نور صراط و نور بهشت است.😍۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.😍۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.😍۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.😍۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.😍۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.😍۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.😍پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمابهتره اول خودت قضاوت نکنی در ضمن ما چندتا خانمیم داریم باهم حرف میزنیم لزومی نمیبینیم یه مرد بچه ...

اینجا و اشتباه اومدی، صفحه بحث اجتماعی هست و به جنسیت ارتباطی ندارد و میتونی با یه سرچ کوتاه به اصل حرفم برسی، ضمنا خانوم مسن با تجربه حرف شما باید به زندگی دیگران آرامش ببخشه، نه سلب آسایش

بخدامنم ازشمابدترم همش اینجان بااین تفاوت خونه من ۷۰متری راهمم دوره میان ماه به ماه میمونن دوتابچه کوچیک دارم خستم کردن خسته خسته هروقتم میرن شوهریه کتک مفصل میزنه میگه حتما توچیزی گفتی زود رفتن بابااخه ماه به ماه میمونن ن زندگی دارم ن حریم خصوصی دارم داخل وسایلای شخصیم میگردن هرروزاینجان 

این راهنمایی کردانتون موجب سردی و جدایی زندگی دیگران میشه، خدا رو بیاد کنید ... اصلا به اون شوهر فکر ...

درسته حرفتون 

ولی خدایی تو این گرونی ماهی دوبار سی نفر کمش در نظر بگیر خرج دادن خیلیه 

حالا خرجش به کنار خدای باید همسرشون قبل قبول کردن با همسرش مشورت کنه یا بگه از این به بعد قبل اومدن به همسرم بزنگید اونوخانم خونه س

یعنی چی به شوهرش زنگ میزنن

من پنج شنبه 

جمعه ظهر و شب 

و دیشب مهمون داشتم فقط جمعه شب ۱۲ نفر بودیم با بچه ها که مرغ گذاشتم ولی سبک تر خانواده خودم بودن

اون دو سه وعده دیگه دوستای همسرم بودن و خانواده ش

واقعا یخچالم خالی شد با چند وعده 

حالا ما خیلی کم اینطور پیش میاد

سلامدرکت میکنممحل نذار تا بفهمندسرسنگین باشزیاد برو خونشونخونه همشون برو بخور و زود به زود هم برو آد ...

هر چند بار خونت اومدند تو هم برو جبرانش کن

یعنی دعوت نمی کنند بری خونشون نگر راهشون نزدیک

🤩خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیش تر صلوات بفرستد:1)نزدیک ترین مقام به حضرت محمد(ص)را در آخرت دارد.😍2)سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات است.😍3)تنها چیزی که بعد نماز واجب،روز قیامت(روز حسرت)مردم حسرت می خورند،کسی است که صلوات زیاد فرستاده باشد.😍۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نور صراط و نور بهشت است.😍۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.😍۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.😍۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.😍۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.😍۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.😍۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.😍پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم😍😍😍
این راهنمایی کردانتون موجب سردی و جدایی زندگی دیگران میشه، خدا رو بیاد کنید ... اصلا به اون شوهر فکر ...

اونا خدارو یاد کنن افتادن ب جون زن باردار  

یکی دوبار ب خرج کردن بیوفتا دیگ ازین کارا نمیکنه نگرانش نباش

بسم الله♥️ کاربر سال ۹۳ هستم ک قط دسترسی شدم 😪😪

کی گفته شستن و ساییدن وظیفه خانوم خانوادس، ایراد کار جای دیگس، برسی و تحلیل کنید، منشور حقوق زنان رو بخونید، کجای دنیا ثبت شده زنان باید بشورن و بسابن؟ برید درس بخونید برید اجتماع کار شرافتمندانه کنید، آقایون هم وظیفه کار در منزل دارند، عوض اوقات تلخی با مادر شوهر، خواهر شوهر به همسرتون بگین کمکتون کنه. من شخصا ۳شغل دارم، نظامی، پیمانکاری،خانه داری 

با ماهی دوبار کسی گدا نمیشه، مادر ۹ماه پدرش درمیاد، پس از این همه عذاب و استرس تا بچه اش بزرگ بشه، د ...

چقد شعار آخه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
وظیفشه، طرف پدرش درمیاد بچه بزرگ میکنه، بذار فردا پسر بزرگ کنی ببین چی میکشی،،، فردا هم توقع داری از ...

بله وظیفشه اما پسر خودشون نه غریبه ، غذای حاضری بخره 

به زنش باردارش با ۲ بچه ی دیگه چه 

با ماهی دوبار کسی گدا نمیشه، مادر ۹ماه پدرش درمیاد، پس از این همه عذاب و استرس تا بچه اش بزرگ بشه، د ...

برو بابا ،خودتون یه بارظرف نمیشورید ،اگه خانواده خانم بیاد علم شنگه رامیندازید،انگار خانواده ها دخترشون رو از تو جوب پیدا کردن ک راب را کلفت خانواده شوهر باشن