2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150146 بازدید | 896 پست
با ماهی دوبار کسی گدا نمیشه، مادر ۹ماه پدرش درمیاد، پس از این همه عذاب و استرس تا بچه اش بزرگ بشه، د ...

‌بد بخت اونی  که بیاد با شما ازدواج کنه با این بچه ننه بودنتون...... 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی دو بار زیاد نیست البته بستگی داره چند روز می مونند و اینکه شما هم میرید یا نه

اگر خونه همشون بری بخوری کمتر غصه میخوری

🤩خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیش تر صلوات بفرستد:1)نزدیک ترین مقام به حضرت محمد(ص)را در آخرت دارد.😍2)سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات است.😍3)تنها چیزی که بعد نماز واجب،روز قیامت(روز حسرت)مردم حسرت می خورند،کسی است که صلوات زیاد فرستاده باشد.😍۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نور صراط و نور بهشت است.😍۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.😍۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.😍۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.😍۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.😍۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.😍۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.😍پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم😍😍😍

عزیزم اینبار که اومدن حسابی ازشون کار بکش. با روی گشاده و شاد برو به استقبالشون. بعد یه فرش کوچیک رو از قبل بده بچه هات کثیف کنن. بهشون بگو چقدر خوب شد اومدید.بگو سنگین شدم نمیتونم جدیدا زیاد کار کنم. خدا شما رو برام فرستاده. ازشون حسابی کار بکش. بده فرشت رو بشونرن. خونت هم که گفتی ویلاییه پس حیاط داری. یا بگو بوی غذا جدیدا اذیتم میکنه. بده بپزن. بعد بگو شما دستپختتون خیلی خوبه. ازش بخواه چند مدل بپزه. یه دستت هم بگیر پشت کمرت. هعی امر و نهی کن. و همش هم با خنده بگو چه خوب شد اومدید. یکم بیگاری بکشندیگه نمیان

‌بد بخت اونی که بیاد با شما ازدواج کنه با این بچه ننه بودنتون......

من متاهلم، با افتخار سه شغل دارم ، نظامی، پیمانکاری ، خونه داری 

بسیار عاشق و معشوق هستیم، 

خانواده ی من در سال دوبار شاید بیان، بخاطر بیماریشون همسرم خیلی اصرار داشت که با ما زندگی کنن، اما والدینم به خودشون اجازه ندادن. به طور کلی هرکس به والدین خودش و همسرش کوچکترین بی احترامی و موجب دل شکوندشون بشه، هیچوقت خیر خوشی نمیبینه، و طبیعت و قانون کارما بلای سخت تر سرش میاره، یاحق

بله وظیفشه اما پسر خودشون نه غریبه ، غذای حاضری بخره به زنش باردارش با ۲ بچه ی دیگه چه

تازه در لفافه گفتن باید از پدرشوهر نگه داری کنی 

من با حال بارداری و ۲ تا بچه ی قد و نیم قد باید مریض داری هم بکنم

بله وظیفشه اما پسر خودشون نه غریبه ، غذای حاضری بخره به زنش باردارش با ۲ بچه ی دیگه چه

توجه به عرایض بنده نکردید، اون شوهرش باید فهیم باشه به زن حامله اش کمک کنه. و اجازه نده با وضعیت فعلی که داره پخت و پز و ....انجام بده ....پس ایراد کار جای دیگس

وا فکردکنم متوجه نشدی ۱۵ نفر بیان خونت

خدایی سخته من امروز سه نفر دوستام میان از دیروز درگیرم البته بچه کوچیک دارم، ولی ب نظرم ی بار ک قرار بود بیان پاشو برو خونه مامانت بگو ب من ک خبر نداده بودید شوهرم اینقدر می‌آید یادش رفته بود گفته یا نه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

من متاهلم، با افتخار سه شغل دارم ، نظامی، پیمانکاری ، خونه داری بسیار عاشق و معشوق هستیم، خانواده ی ...

اِح.. پس همینه  سالی دوبار میان که اینقد قشنگ شعار میدین.... ماهی دوبار بیان

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
وا فکردکنم متوجه نشدی ۱۵ نفر بیان خونت

ببین اسی میتومی ی کار کنی 

ازین ب بعد ک این اتفاق برات افتاد 

ب شوهرت بگو عه خونه مامانم دعوت بودیم با شوهرت بزن ب دعوا ک حق نداری بدون هماهنگی من مهمون دعوت کنی الانم زنگ بزن کنسل کن باید بریم خونه مادر من 

شوهرت یا کنسل میکنه یا نه 

توهم لباساتو بپوش مهمونا ک اومدن با اخم تخم بگو ما امشب جایی دعوت بودیم اگ شما با خودم هماهنگ کنید بهتره بعدم ولکن برو 

اینجوری هم اونا دگ نمیان 

هم اگ بخوان بیان با خودت هماهنگ میکنن 

هم شوهرت دفعه بعد با خودت هماهمگ میکنه

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
من متاهلم، با افتخار سه شغل دارم ، نظامی، پیمانکاری ، خونه داری بسیار عاشق و معشوق هستیم، خانواده ی ...

شما و خانواده تون معلومه متشخص هستید 

۸۰ درصد خانواده ها اینطور نیستن 

مثلا ما سالی یه بار میریم خونه ی داداشامون عید دیدنی به بارم افطاری دعوت میکنن که اونم زنداداش بزرگه دیگه گذاشت کنار فقط کوچیکه دعوت میکنه ( ولی سنگ تمام میزاره ها ، خودش میگه بابا سالی یه باره ، که اونم از ۸ سال پیش خواهر شوهرارو گذاشت کنار و فقط مامان و بابا و من ( مجردم ) دعوت میکنه 

با ماهی دوبار کسی گدا نمیشه، مادر ۹ماه پدرش درمیاد، پس از این همه عذاب و استرس تا بچه اش بزرگ بشه، د ...

عقل نداری،راحتی بیچاره اونی ک زن تو بشه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰