2777
2789
عنوان

جدیدا سریع تهدید به کتک خوردن میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3641 بازدید | 83 پست
فکر کردم فقط تهدیدش کرده. نمیدونستم زده. بعدشم مردی ک زنشو نزنه اره باید دستشو بوسید. در مقایسه با م ...

والاه دست مرد برا زدن يا نزدن به بدنشون وصل نشده كه.من ميدونم شما از چه موضعي صحبت ميكنيد ولي لطفا جوري صحبت كنيد كه خيلي چيزا عادي جلوه داده نشن،انگار قانون و عرف و اخلاق به زدن زن هست و اونايي كه دست مباركشون رو بالا نميبرن خيلي تاپن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوره دوستم یه مدت خیلی بداخلاقی داشتم تو خونه،خیلی زودرنج و حساس بودم،هر شب منت کشی میکرد ...

محبتتو بهش بیشتر کن نزار الکی عصبانی بشه.

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
فکر کردم فقط تهدیدش کرده. نمیدونستم زده. بعدشم مردی ک زنشو نزنه اره باید دستشو بوسید. در مقایسه با م ...

پيرو چه ديني هستي شما🤔😒😲 

كجا خوندي نوشته مردي رو كه زنش رو نزنه بايد دستش رو بوسيد؟؟ 😐

یاس منگولا قبول دارم حرفتو. اما توام قبول داری بعضی مردا فکر میکنن زدن زن قانونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قبول نداری ...

اون مردهای مد نظر شما زیر دست (مادر )زنهایی بزرگ شدن که زدن زن رو حق مرد میدونند و به پسر هاشون هم این کار زشت  رو القا  میکنند

الان دو سه روزه از ترسم هر چی میگه میگم چشم؛ولی یه جوری شده خیلی ازش میترسم،کاش تند روی نکرده بودم،تهدیدش اینه که میگه میزنم جوری که دندونات خرد بشه،میدونم اگه بزنه هم بد میزنه

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
یاس منگولا قبول دارم حرفتو. اما توام قبول داری بعضی مردا فکر میکنن زدن زن قانونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قبول نداری ...

عزیزم این چیزی که شما میگی مربوط به یکسری مناطق خاص کشور که فرهنگ ضعیفی دارن خانوم ها هم ظلم پذیرن والا چه زن چه مرد عاقل میدونه کتک زدن و قحاشی کار ادم عاقل و بالغ نیست

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

به نظرم وقتی عصبانی باهاش بحث نکن بزار وقتی باهم خوبید باهاش صحبت کن و اینکه اگه دست روی شما بلند کنه چه عواقبی برای زندگیتون داره و اینکه اگه فکر میکنن شما هم مقصرید سعی کنید رفتارای غلطتون اصلاح کنید 

تنها با یاد خدا دلها ارام میگیرد