2777
2789
عنوان

جدیدا سریع تهدید به کتک خوردن میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3641 بازدید | 83 پست
هیچ توجیهی واسه کتک زدن وجود نداره !

منم موافقم ک توجیه وجود نداره ولی گاهی اوقات ادم کنترلشو از دست میده گرچه کار درستی نیست

برا شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین 
منم موافقم ک توجیه وجود نداره ولی گاهی اوقات ادم کنترلشو از دست میده گرچه کار درستی نیست

خب اونی هم که کنترلش رو از دست میده مشکلِ خودشه

میتونه مهارت های کنترل خشم یاد بگیره

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم من ميدونم خيلي زنارو داريم  كه بدون هيچ پشتوانه اي همينجوري زندگي رو ميگذرونن زنايي رو كه ...

متوجه منظورتون ولی من میگم شما میگین زنی کتک خورد بره پدر شوهرشو دربیاره کاری کنه دیگه از این غلطا نکنه خانوادشو خبر کنه بره دادگاه نامه بگیره اوکی همه اينا قبول ولی وقتی کسی نداری مجبوری با سیاست زنانه یکم نرمش نشون دادن صبوری کم کم ارومش کنی باکمک مشاور خیلی سخته چون غرورتو عشقت باکتک خوردن ترک میگیره ولی مجبوری صبوری کنی درستش کنی

متوجه منظورتون ولی من میگم شما میگین زنی کتک خورد بره پدر شوهرشو دربیاره کاری کنه دیگه از این غلطا ن ...

درسته عزيزم .

شايد من تند رفتم ..د هر حال حرفهاي شما هم درست و منطقيه،

ممنونم توضيح دادي.

انشالاه استارتر عزيز هم مشكلش حل بشه.هيچ چيزي تو زندگي مهم تر از ارامش و سلامتي نيست.

جرات ندارم اگه بگم میزنه مطمئنم

من‌چندبار شوهرم اینطور گفت رفتم جلوش گفتم بزن منتظر همینم من میترسید میگفت بعدش قرار چی بشه سریع جمع میکرد خودشو حالا هیچ غلطی ام نمیخواستم‌کنم هااا  

زیادی خوب نباش ، داستان میشه   
درسته عزيزم . شايد من تند رفتم ..د هر حال حرفهاي شما هم درست و منطقيه، ممنونم توضيح دادي. انشالاه ...

قربونت من با ی مشکل خفیف اینطوری روبه رو بودم برا همین توضیح دادم من عاشق همسرمم به هزاران دلیل الانم اصلا پشیمون نیستم برای صبوری هایی که کردم هرچند مشکل من خیلی خفیف بود مرسی عزیزم