الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزيزم من ميدونم خيلي زنارو داريم كه بدون هيچ پشتوانه اي همينجوري زندگي رو ميگذرونن زنايي رو كه ...
متوجه منظورتون ولی من میگم شما میگین زنی کتک خورد بره پدر شوهرشو دربیاره کاری کنه دیگه از این غلطا نکنه خانوادشو خبر کنه بره دادگاه نامه بگیره اوکی همه اينا قبول ولی وقتی کسی نداری مجبوری با سیاست زنانه یکم نرمش نشون دادن صبوری کم کم ارومش کنی باکمک مشاور خیلی سخته چون غرورتو عشقت باکتک خوردن ترک میگیره ولی مجبوری صبوری کنی درستش کنی
درسته عزيزم . شايد من تند رفتم ..د هر حال حرفهاي شما هم درست و منطقيه، ممنونم توضيح دادي. انشالاه ...
قربونت من با ی مشکل خفیف اینطوری روبه رو بودم برا همین توضیح دادم من عاشق همسرمم به هزاران دلیل الانم اصلا پشیمون نیستم برای صبوری هایی که کردم هرچند مشکل من خیلی خفیف بود مرسی عزیزم