2777
2789
عنوان

جدیدا سریع تهدید به کتک خوردن میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3641 بازدید | 83 پست
اوه زده،،؟؟؟؟فکر کردم میگی فقط تهدید کرده. نه ده ک هیچ راهنمایی نمیتونم بکنم چون مرد دست رو زن بلند ...

عزيزم

راهنماييهاي قبل از تو سوتفاهم بود..

يعني چي مرده نزده 

اكه نزده دستشو ببوس همين كه تهديد كرده خيلي مرده

اگه زد ديگه هيچي برو بميرو ديگر هيچ...

من متوجه نميشم شمارو .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوره دوستم یه مدت خیلی بداخلاقی داشتم تو خونه،خیلی زودرنج و حساس بودم،هر شب منت کشی میکرد ...

متاسفم، منم دقیقا مثل شما. ولی من کتکش رو خوردم

خیلی مواظب باش. یه مدت به دلش راه بیا تا آروم بشه و بداخلاقیه شما یادش بره

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
نه باید طعم شیرین تسبیح تو رو بچشن😆

آفرین مخصوصا کف پا که اثرش لامصب از سیانورم بیشتره😏😏😏

حاجیتون رفت پی کار و زندگیش  ایشالله هرکی آرزوی مامان شدن داره زودتر به آرزوش برسه واسه منم دعا کنه  
اوه زده،،؟؟؟؟فکر کردم میگی فقط تهدید کرده. نه ده ک هیچ راهنمایی نمیتونم بکنم چون مرد دست رو زن بلند ...

البته گفتم چرا زدی؟زیر بار نرفت گفت یکی دوتا ضربه به بازوت که کتک حساب نمیشه؛زدم که به خودت بیایی دعوا رو ادامه ندی

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

مي خواي پاشو هم ببوس

بعدم رژ قرمز

عزيزم سعي كن بحث رو كش ندي كه اينطوري تهديد نكنه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
فکر کردم فقط تهدیدش کرده. نمیدونستم زده. بعدشم مردی ک زنشو نزنه اره باید دستشو بوسید. در مقایسه با م ...

این که نمیزنه مگه لطفه؟که حتی اگه یه درصد لطفم بود دست بوسی نیاز نیس

داشتن حافظه ی خوب،بدترین مجازاته. 😕

بعضی کامنتها رو آدم میخونه نمیدونه چی بگه!

یکی میگه دستشو ببوس که نمیزنه!

یکی میگه بهش بگو بچه زدن نداره!

😐😐😐

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)