2777
2789
عنوان

جدیدا سریع تهدید به کتک خوردن میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3641 بازدید | 83 پست
یاس منگولا قبول دارم حرفتو. اما توام قبول داری بعضی مردا فکر میکنن زدن زن قانونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قبول نداری ...

مگه فكرشون قانون ابديه..مگه مردها اشتباه نميكنن..

مردي كه زد بار اول بايد يا قانون  بياد وسط يا خونواده ها.

هيچ زني برا كتك خوردن ازدواج نميكنه،

زنها هميشه از موقعيت مظلومانه وارد ميشن ...مظلوم سدني مرد رام نميشه طالم تر ميشه مرد بتيد استقال و حق طلبي زنشو ببينه.منم خيلي مردها ديدم جوونيشون خيلي شير بودن خيليا ولي الان كه پير  شدن موشم نيستن.همسر استارتر ادم خوبي بوده خودشم اعتراف كرده كه به مدت زودرنج و حساس شده و بي محلي و،،

ولي هيچ انساني حق زدن انسان ديگه رو نداره،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دو سه روزه از ترسم هر چی میگه میگم چشم؛ولی یه جوری شده خیلی ازش میترسم،کاش تند روی نکرده بودم،ت ...

خوب واکنش شما بدترین واکنش برای همین همسرت یاد گرفته هروقت خواست شما رو مطیع بی چون و چرا حودش کنه تهدیدت کنه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
الان دو سه روزه از ترسم هر چی میگه میگم چشم؛ولی یه جوری شده خیلی ازش میترسم،کاش تند روی نکرده بودم،ت ...

داری اشتباه رفتار میکنی !

ضعف نشون نده

برده نیستی که هر چی میگه بگی چشم

دوستانه رفتار کن و ازاون هم بخواه آروم باشه

چرا باید بترسی ازش؟!

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)

سعی کن عصبیش نکنی ضعفم نشون ندی اگر شوهرت تو این6سال نزدت پس ادمی نیست که دستش هرز باشه ببین چقدر از بداخلاقیات عصبی شده که میخواد اینکارو بکنه

یاس منگولا. مثلا راجع ب من هم خانواده وارد شد البته خانواده اون ب طرف داری من. هم من شکایت کردم واسه کتک. اما باز چیزی عوض نشد. واسه همین امیدی به خوب شدن اینجور مردا ندارم

استارتر عزیزم حفظ ابرو و سکوت فقط و فقط باعث وقیح شدن همسرت شده فکر میکنم بهتر خودی نشون بدی و بزرگترهاتونو در جریان بذارید

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

نکنه تو دعوا خیلی اهل جنجال هستین؟اخه زنداذاش من اینطوریه داداشم واقعا کم میاره طوریه ک من دلم میخواد خفش کنم چ برسه ب داداشم

برا شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین 

[QUOTE=45841940]نکنه تو دعوا خیلی اهل جنجال هستین؟اخه زنداذاش من اینطوریه داداشم واقعا کم میاره طوریه ک من دلم میخوا ...[/QUO   اخه انتظار داره وقتی حرفی میزنه که باعث رنجش من میشه من ناراحت نشم و مثل قبل تحویلش بگیرم،

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
میدونین بنظرم تا جای زنی نباشید که کتک خورده تحقیر شده نمیتونین انقدر راحت نظر بدین مثلا زنی کتک میخ ...

عزيزم من ميدونم خيلي زنارو داريم  كه بدون هيچ پشتوانه اي همينجوري زندگي رو ميگذرونن زنايي رو كه خيلنترو با چشم خودشون ميبينن تا مغز استخون ميسوزن ولي بخاطر بچا شايد بخاطر عشق شايد  بخاطر سرپناه شايد نداشتن خانواده و..مجبورن بمونن.

من حرف اصليم موضع زنها هستش هميشه دوست دارن مظلومتر باشن 

اره مظلوم بودن همويه نوع سياسته ولي تا حدي  كه مرد رو ش احاطه نكنه...

اگه حرفي زدم و خانمي ازم ناراحت شد و دلش يه حوري شد ازش معذرت ميخوام.من قدرت زن رو بيشتر قبول دارم تو هر مساله ابثي

نکنه تو دعوا خیلی اهل جنجال هستین؟اخه زنداذاش من اینطوریه داداشم واقعا کم میاره طوریه ک من دلم میخوا ...

هیچ توجیهی واسه کتک زدن وجود نداره !

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
یاس منگولا. مثلا راجع ب من هم خانواده وارد شد البته خانواده اون ب طرف داری من. هم من شکایت کردم واسه ...

عزيزم مشكل شما كتك زدن همسرتون نيست مشكل شما دل بستگي شما به همسرتونه.نقطه

[QUOTE=45841940]نکنه تو دعوا خیلی اهل جنجال هستین؟اخه زنداذاش من اینطوریه داداشم واقعا کم میاره طوری ...

خب اگه اهل جنجال هستی رویه تو عوض کن بهانه دستش نده از حساسیتات کم کن تغییر رویه بده

برا شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین