2777
2789
عنوان

از نظر شرعی حلاله که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 78925 بازدید | 388 پست

اگه از منظر اسلام می پرسی حلاله. چون درآمد مال همسرته و نفقه تو رو هم قطع نکرده داره میده. 

ولی اخلاقا درست نیست. همه چی تو زندگی مشترک بهتره با آگاهی طرفین اتفاق بیفته

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل   

کلی بگم ن حلال نیست ،طلاق بگیر اگه نتونستی راه ب جایی ببری،نتونستی تحمل کنی؛بنظرم تو یه جمعی که بابات و مادر شوهرت باشه این موضوعیه طلاتو غیرمستقیم مطرح کنی شاید خوب بشه

هرچه آید به سرم باز به گویم گذرد وای از این عمر که با میگذرد میگذرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزیزم چون گفنی ازنظر شرعی بهتره ازمرجع تقلیدت سوال کنی .ولی نظر شخصیمو میگم اینکه مادرش نیازهای مهمش  خوراک و پوشاک و مسکن تامین باشه اگر وظیفه پسراشه پس باید بین همه پسراش تقسیم بشه و اینکه کابینت ام دی اف که واجب نیست تا قبل ازینکه ام دی اف بزنه اثاثشو تو بقچه ریخته بود؟!

یه چیزی درباره حق و حقوق میگه برادر بزرگتر حق پدری داره و خواهر بززگتر حق مادری فکر کنم امام صادق گفته باشن .اگر حدیثو مرجع کنیم وظیفه پدرو عموهاتون بیشتره تا همسرت . و آفرین بهت که بدون جارو جنجال دنبال حل مسئله هستی 

حالا شاید خواسته جلو خواهر برادرا دیگه ش کم نیاره اونا نگن مثلا داداشمون نداره و کمک نمیکنه و اینا. ...

دقیقا همینه 6 تا هستن نمیخوان کم بیارن خوشبحال مادره که بخاطر حس خودشیرینی و رقابت بچه هاش عشق و حال میکنه کاش یکی هم واسه خوشی ما خودشو به آب و آتیش میزد 

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
بازم به شما ارتباطی نداره که بمونم یا ...لطفا سرتون تو کار خودتون باشه مثل قاشق نشسته نپر وسطبا تشکر

من سرم تو کار خودمه تو سرت ولی جای دیگس قاشق گوهی خجالت هم نمی‌کشه اومده وسط زنا زرت پرت میکنه دیگه هم نمیخونم‌ انقدر ریپ بزن جونت بالا بیاد.

وای منم مادرشوهرم عممه شوهر منم و برادرشوهرام همه وقتی میرن خونه مادرشون دست پر میرن برنج و گوشت و ر ...

کاش فقط خورد و خوراک باشه

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
بله حلاله كه به مادرش خرجى بده ولى در رابطه با اينكه طلاى شما رو بفروشه و خرج مادرش بده چيزى نمى دون ...

نفقه عمه رو !؟؟!😆😆

والا تا حالا هی میگفتن تو دینمون  زن خیلی اجر و قرب داره مرد وظیفشه نفقه و فلان و بهمان بده ...الان میبینیم خیلی فرقی با عمه و خاله و خواهر و برادرش نمیکنیم ،به اونا هم باید نفقه و خرجی بده !😅😅

آخه تو این دوره زمونه با این همه مشکلات اقتصادی مرد از کجا بیاره کل فقیر فقرای فامیل رو ساپورت کنه !!؟

استاتر از شوهرت انتظار نداشته باش خودت برو پیش مادرشوهرت مثلا بگو النکوم شکسته پسرت فروخته .نمیدونم پولش رو چکارکرده ...یا چن ماه مسافرت نرفتیم .از بس قسط و قرض داریم ..شاید کمتر مادرشوهرت از شوهرت کمک بگیره

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

معلوم که حلال نیس الان مامانش اخر عمری یادش افتاد که مسافرت بره یا وسایل نو کنه یه عمر چکار میکرد بع ...

نه درامد نداره

بحث حلال و حرومی ک خب خودتم میدونی اگر از مال خودش بده طبعا حلاله و اگر از مال شما ک یا خودت کار کردی یا پدرت داده طبعا حرومه

البته النگو رو اگر هبه شده هم میشه اموال خودت و طبعا ایشون نمیتونه بگه بده

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
جای دوری نمیره عمته دیگه

عمم باشه اول خودم و بچه هام مهمیم منم ک به خاطر ماهیانه چیزی نگفتم و موافقم ولی این خرجای گنده رو راضی نیستم 

درصورتی میتونه به مادرش کمک کنه که همه ی نیازهای شمارو برطرف کنه 

ولی نه بده خرج کابینت کنه خرج چیزایی که واجبه مثل مواد غذایی

شماهم اشتباه میکنی مراعات میکنی خرج کن که بقیه خرج خودشون نکنن