2777
2789

برادر شوهرم چند ماه پیش دو ملیون از شوهرم قرض گرفت و پس نداد اینقدر پس نداد ک شوهرم آوردش یه نصف روز تو مغازه کار کرد ب جای اون دو ملیون 

باز چند وقت بعدش یک ملیون و نیم دیگر بش قرض داد اونم هرچی بش گفت پس بده پس نداد،باز بجاش آوردش نصف روز کار کرد

چند روز پیش گفت ب شوهرم فلان چیز و از شوهرتون برامون بیار پولشو می‌دیم بهت ،منم ب شوهرم گفتم نبر چون پولتو نمیدن شوهرم نارحت شد و برد و باز پولشو ندادن

یکی دو بارم خانمشم ب شوهرم گفته فلان چیزو بیار پولشو می‌دیم و ندادن

ب خدا بحث من اصلا پولش نیست علنن سو استفاده می‌کنه ن

ب شوهرم گفتم دیگه حق نداری یک هزاری ب هیچ دلیلی بشون بدی،،ندارن ندارن ب ما چه میتونن برن کار کنن ک داشته باشند(قبلا با احترام و با زبون خوش خیلی بش گفتم فایده ندارد)

با اینکه خیلی دوست دارم مثل قبل باشون رفت و آمد کنم ولی تصمیم گرفتم رفت و آمد و قطع یا خیلی خیلی کم کنم

بنظرتون حق داره م؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد بدم میاد از این ادمای سواستفاده گر

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

قطع ارتباط کن اما مطمئن باش ک شوهرتم در ارتباط نباشه 

ن اینکه اون رفت و آمد کنه و تو بد بشی

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

اگر از درآمد خودشه و بدای شما کم نمیزاره واقعا رد تصمیمت تجدید نظر کن  چون این وسط شوهرت همچنان به کار خودش ادامه میده و شما آدم بده میشین  و چه بسا کمکش رو از لج شما بیشتر هم بکنه  ولی اگر از درآمد شماس حق با شمارئه  منم بودم قطع ارتباط میکردم 

اسمم نظر همسرمه

چه قطع کنی چهرفت و امد کنی تا سو استفاده میکنن بی فایده است با همسرت حرف بزن بگو من دشمنتم که به حرفم گوش نمیدی اونقدر وسیله بده بهشون تا ورشکست شی 

حداقل میتونن قسطی بهتون برگردونن اینو هم دریغ میکنن

اگه واقعا دارن که بهشون رو ندید ولی اگه ندارن بده خب. غریبه که نیست داداششه. خدا چند برابر میده بهتون. به روشون نیارید که سرافکنده بشن. اگه دستتون به دهنتون میرسه واقعا هر ماه هم 2 تومن چیزی نیست. به شرط اینکه بیشتر نشه.