2777
2789
عنوان

از نظر شرعی حلاله که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 78925 بازدید | 388 پست

مثل خانواده شوهر من.به خدا دلم خونه از دستشون.اگر بچه کمک پدر و مادر کنه بد نیست ولی پدر شوهر مادر شوهر من سو استفاده میکنن همین یه ماه پیش پنجره هاشون رو عوض کردن با پول بچه هاشون ولی پنجره های خونه من افتضاحه هر وقت بارون میاد کارم در میاد باید دستمال بزارم جلوی همه پنجره ها تا آب نیاد داخل آیا من پنجره یو پی وی سی احتیاج ندارم؟پارسال خونشونو پکیج کردن و کف خونه رو سرامیک با پول بچه هاش.فرش عوض کردن تلویزیون خریدن.نمای خونه رو سنگ درجه یک زدن مبل خریدن.شوهر من وضع مالیش خوبه ولی منم این چیزا رو میخوام مگه من دل ندارم.۱۴ ساله ازدواج کردم هنوزم وسایل جهیزیه مو دارم که دم بابام گرم هنوزم خونم قشنگه ولی هر چیزی یه عمر مفیدی داره .این دیگه سو استفاده از بچه هاس ازشون متنفرم پدر شوهرم ۸۳ سالشه مادر شوهرم ۷۶ سالشه خیلی امید به زندگیشون بالاس ولی من نه .

حالا شاید خواسته جلو خواهر برادرا دیگه ش کم نیاره اونا نگن مثلا داداشمون نداره و کمک نمیکنه  و اینا.

النگو هم اگر از پول خودش هدیه داده به شما ، نمیشه گفت حرامه ولی قطعا مکروهه این کار چون هدیه رو که ادم پس نمیگیره  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کاری به مومنین واقعی ندارم ولی چیزی که دیدم اکثر مردها خیلی حلال حروم سرشون نمیشه توی این موضوعات.  حتی تو خیلی جاها قسم دروغ میخورن به خدا و قران.  دیدم هااا با چشم خودم یعنی شما بگی من حلال نمیکنم و فلان بهمان اصلا فقط از این گوش میشنوه از اون گوش در میکنه

نمی تونم مادرش عمه ی منه آبروریزی میشه بخاطر بابام اینکارو نمیکنم حتی نمی دونم بروی خودش بیارم یا نه ...

وای منم مادرشوهرم عممه شوهر منم و برادرشوهرام همه وقتی میرن خونه مادرشون دست پر میرن برنج و گوشت و روغن و میوه می‌خرن ما هم هیچ نمیگیم 

چه جوری جلوتر یه خرجی میتراشی؟ میشه چندتا مثال بزنی

مثلا میگم دندون دردم ،، آرایشگاه وقت گرفتم ، تابه رژیمی میخوام ، کفش تابستونی ، کرم ضد آفتاب ، لباس بچه ، قراره با خانوادم بریم شام بیرون پول دونگ مارو بده ، بچه رو بردم بیرون خوراکی خریدم از آبجیم گرفتم ،، ساعت برا خونه میخوام ، سرامیک دستشویی باید تعمیر بشه ،، ...یک لیست با عدد و قیمت همیشه دارم نزدیک در ورودی میزارم هی چشمش بیفته مجبور بشه بفکر باشه ،، بعدش هم اگ نخره شده تا ۶ ماه یادآوری میکنم . خلاصش اینه همیشه باید این حس رو داشته باشه ک من و بچه ها و خونه کلی خرج داریم ، برای اینکه کم نیاره تازه باید بیشترم کار کنه . مادرشوهر منم مثل مادرشوهر استارتره متاسفانه ولی من میدونم چجوری برنامه ریزی کنم چیزی نمونه برا بقیه

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

آره خودش خریده ولی واسه این خریدیم که یه روز به یه زخممون بزنیم منم گفتم نفروش بخاطر خودم نبود گفتم ...

همین ماجرا رو برای مادرشوهرت تعریف کن

بگو شوهرم خیلی دستش خالیه. انقدر که النگو منو فروخت گفت پول لازم دارم

خونواده شوهر منم دقیقآ همینن چندوقت یه بار خرجی رو دست پسراشون میزارن و دقیقآ هردفعه هم شوهر من از همه بیشتر کمک میکنه ب حلال حرومش هم اصلآ فک نمیکنن چون واسشون مهم نیس ولی ب نظر من که خدا هم راضی نیس چون حق زن و بچشونه

دلگرمی زندگیم وجود گل پسرامه  

معلوم که حلال نیس 

الان مامانش اخر عمری یادش افتاد که مسافرت بره یا وسایل نو کنه یه عمر چکار میکرد 

بعدم مگه حقوق نداره مادرش ؟ یا راه درآمد ؟ 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

شاید نظرم غلط باشه ولی همیشه میگم چه پسرداشته باشه چه نداشته باشه چه لزومی داره کمک کنه!!!چرا پدروما ...

دقیقا موافقم...چون من عروسی پسر عموی شوهرم بود خیلی مراعات شوهرمو کردم خیلی مژه دوست دارم.اما پا رو دلم گذاشتم نرفتم بکارم.رفتم آرایشگاه فقط صورتمو آرایش کردن موهامو خاستن شنیون کنن نزاشتم چون دلم برا شوهرم می‌سوخت .بعد تو عروسی دیدم شوهرم یه میلیون گذاشت تو پاکت داد به برادرش گفت بده به عروس دوماد خودمونیم یه میلیون دادیم.اگر من مراعاتشو نمی‌کردم پول نداشت پول کادو داداشش رو بده☹️