2777
2789
عنوان

بابام میگه هنر خوب نیست برو دبیرستان 😭 کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 62 پست
توی یه ماه ۴۰ تومن از آموزش و فروشش درآوردم.ببخشید نمیخوام پز بدم یا هر چی ولی میگم اونم تلاش کنیم پ ...

۴۰ میلیون ؟ پس برو هنر

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسابداری ..معماری ..کامپیوتر ..طراحی دوخت ..گرافیک .مگه اینا برا هنر نیستن...چرا میگین خوب نیست

چرا هستند 

دختر من میخواد بره طراحی دوخت

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ممنون از نظرتون🌱من برم هنر، می‌خوام آموزش ببینم همون اول وارد بازار کار بشم آموزش بدم و نمایشگاه بز ...

ایا میخرن؟ مثلا چی بفروشی؟ 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

ببین منم رفتی انسانی هرچند اون موقع سر همین رشته هم بقیه میگفتن تو ک درست خیلی خوب بود چرا رفتی انسا ...

چه جالب..

آره من بیشتر فروشندگی و کسب و کار رو دوست دارم.

خواهرم هنر رفته.

من خودم آدم برونگرا و اجتماعی ای هستم ولی بعضی وقتها واقعا درون‌گرا میشم 

در واقع انگار بخاطر نوجوانی هنوز شخصیت و روحیاتم کامل شکل نگرفته که متوجه بشم چیم واقعا😁❤️

دختر منم همینه ولی من میزارم بره هنرستان بخونه چون نمیخوام کلی استرس برای هیچ بکشه کنکور بده رتبه خو ...

دخبر من میخواد بره طراحی دوخت...معدلش خوبه هم تجربی هم ریاضی میتونه بره...بخدا منو و باباش اینقد حرص و جوش خوردیم ...اصلاا موندم چکار کنم ..دلم راصی نمیشه ...میترسم بره عمرشو وقتشو الکی بزاره ..آخرشم هیچ

دخبر من میخواد بره طراحی دوخت...معدلش خوبه هم تجربی هم ریاضی میتونه بره...بخدا منو و باباش اینقد حرص ...

اتفاقا دختر منم معدلش ۱۹ و خرده ای شده هر رشته ای بخواد میتونه بره ولی من راضیم بره طراحی دوخت

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ایا میخرن؟ مثلا چی بفروشی؟

۳ ساله دارم تلاش میکنم 

توی یک ماه ۴۰ تونستم دربیارم.

آموزش عروسک میدم و همونا رو مجازی و حضوری میفروشم 

البته توی تابستون فقط وقت داشتم 

و خیلیییی در روز کار میکردم.

حتی به یکی از همکارام پیشنهاد دادم با من کار کنه که سفارشام رو بتونم هندل کنم.

نظر شما چیه؟

اتفاقا دختر منم معدلش ۱۹ و خرده ای شده هر رشته ای بخواد میتونه بره ولی من راضیم بره طراحی دوخت

این رشته دانشگاه داره ؟؟دقیقا اطلاع دارین از،رشته اش...قراره طراح لباس بشن یا خیاط 

دخبر من میخواد بره طراحی دوخت...معدلش خوبه هم تجربی هم ریاضی میتونه بره...بخدا منو و باباش اینقد حرص ...

واقعا طراحی و دوخت پردرآمده

من علاقه ندارم..

ولی دوستم که ۱۲ امه پیج زده ماهی ۱۲ اینطورا داره از فروش 

کارای کوچکش در میاره.

واقعا این رشته مطمئنه🤝😇

کاش منم مثل دختر شما یه علاقه داشتم تا تهش میرفتم 

ولی بین دو راهی موندم

۳ ساله دارم تلاش میکنم توی یک ماه ۴۰ تونستم دربیارم.آموزش عروسک میدم و همونا رو مجازی و حضوری میفروش ...

خوبه 

چند سالته ؟ ميگما یک دفعه دیدی فروش یاداشتی اونموقع چی؟ کارمند بشی بهتر نیست

خوبه چند سالته ؟ ميگما یک دفعه دیدی فروش یاداشتی اونموقع چی؟ کارمند بشی بهتر نیست

کآرمند بشی حقوقت ثابته 

نظر خودت؟

این رشته دانشگاه داره ؟؟دقیقا اطلاع دارین از،رشته اش...قراره طراح لباس بشن یا خیاط

هنرستان کنکور میدن کاردانی قبول میشن دوباره کنکور میدن لیسانس قبول میشن

ولی دبیرستان  یکدونه کنکور میدن میرن سر لیسانس

مشاوره دختر من می‌گفت دانشگاهمون ببخشیدا مسخره وبازیه 

مثل مدرسه 

میگفت از دبیرستان برید کنکور هنر بدید حداقل دانشگاه قوی میرید