2777
2789
عنوان

بابام میگه هنر خوب نیست برو دبیرستان 😭 کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 62 پست
میگه هنر هم خوبه اما هنرستان نروهیچی یاد نمی‌گیری فقط وقت تلف کردنه.همینو بیرون کلاس برو انسانی هم ب ...

والا الان دو تا هنرستان خیییلی خوب ما نتونستیم ثبت نام کنیم..معدل نوزده و نیم به بالا فقط،ثبت نام میکردن ..سه هفته اس دوشنبه ها و چهارشنبه ها از هفت صبح میریم..آخر سر هم ثبت نام نکردن گفتن معدل بالا بشه و هنر الف باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم هنر خوندم  پیشمونم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
هر رشته‌ای که فکر میکنی که حالت باهاش خوبه برو، رشته‌ای دوست نداری بری احتمال داره بعدش خوشت بیاد ام ...

حسرت اش ۳۰ سالگی باهاشه که چیزی نشده و‌همسناش همه یه شغل خوب و اعتبار و آینده خوبی داشتن 

میگه هنر هم خوبه اما هنرستان نروهیچی یاد نمی‌گیری فقط وقت تلف کردنه.همینو بیرون کلاس برو انسانی هم ب ...

به حرف هیچ کس گوش نکن بابات راسا میگه مشاور دختر منم گفت نرو هنرستان دانشگاهت خوب نیست و مثل مدرسه میمونه 

تو که حمایتت میکنن برو انسانی یا تجربی 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

توی هنر پول نیست دیگه انتخاب با خودت

توی یه ماه ۴۰ تومن از آموزش و فروشش درآوردم.

ببخشید نمیخوام پز بدم یا هر چی 

ولی میگم اونم تلاش کنیم پول داره❤️

من فقط دلم میخواد همین راهو ادامه بدم.

تو درس خوندن آینده ای نمی‌بینم.

توی یه ماه ۴۰ تومن از آموزش و فروشش درآوردم.ببخشید نمیخوام پز بدم یا هر چی ولی میگم اونم تلاش کنیم پ ...

آفرین ..پس تو استعدادش رو داری ...یه نسخه رو نمیشه برا همه پیچید ..یکی تو هنر موفق شده یکی نشده...یکی تو رشته های نطری موفق شده یکی نشده ...نمیشه بگی صددرصد این بده و اونا خوبن ...تو همشون باید تلاش باشه ...

با حرف پدرت موافقم حیف این معدل که بخوای بری هنرستان من تجربه تورو داشتم هم شوهرم ولی متاسفانه کسی نبود راهنمایی کنه مارو و الان هم من هم شوهرم حسرت میخوریم شوهرم تازه تیز هوشان درس میخوند 

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠

عزیزم من انسانی ام رک بگم انسانی رشته ایه که فقط با علاقه از پسش بر میای و اینکه برعکس چیزی که تو جامعه میگن اصلا رشته آسونی نیس اگه فک میکنی از پسش برنمی‌آید یا علاقه نداری نیا بنظرم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

ببین منم رفتی انسانی هرچند اون موقع سر همین رشته هم بقیه میگفتن تو ک درست خیلی خوب بود چرا رفتی انسانی😐 البته من با علاقه رفتم ولی الان فکر میکنم چرا اون موقع فقط ب رشتهای نظری فک میکردم 

اون موقع نه، اما الان دوستداشتم میرفتم هنرستان و بعدم میرفتم سمت موسیقی 

ولی خب با توجه به شرایط در کنار دانشگاه موسیقی رو بیرون از طریق آموزشگاه شروع کردم 

خب اگه میخوای توام همچین کاری انجام بدی ولی باز همش بنظرم ب خودت بستگی داره بنظرم روحیه کسی که قرارع وکیل باشه با کسی که قرارع نقاش و هنرمند باشه اصلا بهم نمیخورن 

به حرف هیچ کس گوش نکن بابات راسا میگه مشاور دختر منم گفت نرو هنرستان دانشگاهت خوب نیست و مثل مدرسه م ...

ممنون از نظرتون🌱

من برم هنر، می‌خوام آموزش ببینم همون اول وارد بازار کار بشم 

آموزش بدم و نمایشگاه بزارم و بفروشم و..

درکل به درآمد برسم چون همین الآنم دارم، و می‌خوام آدامش بدم.

دانشگاه مهم نیست زیاد بنظرم...

وااای منم همین مشکل و دارم ..دختر منم میخواد بره هنرستان ..با اینکه رشته ریاضی رو الف آورده...معدلشم ...

دختر منم همینه ولی من میزارم بره هنرستان بخونه چون نمیخوام کلی استرس برای هیچ بکشه کنکور بده رتبه خوب بیاره بعد یه عده با پارتی برن سر کار ولی اون نه بلایی که سر پسرم اومد 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ