ببین میدونی راستش من واقعا بابت این قضیه خوشحالم که الان مثل چندسال پیش نیست همه کلیک کنن رو رشته های نظری
چون الان میبینم شاگردام مثلا میگن دوستدارن برن عکاسی معماری طراحی موسیقی و و و... یعنی واقعا عشق میکنم میبینمشون که عین چندسال پیش نیستن (البته اینم بگم خیلیا با علاقه رفتن درستم انتخاب کردن موفقم شدن، روی صحبتم با کسایی که خونواده و نظرات بقیه و جو اون زمان تاثیر گذاشته و باعث شده برخلاف علاقشون انتخاب کنن و استعدادشون ب هدر رفته یا دیر ب خودشون اومدن)
زمان من تک و توک بچها میرفتن سمت فنی یا هنر بحث علاقه نیست، بحث طرز فکر اشتباهه ک اطرافیان داشتن و همینو ب نسل های بعدم منتقل کردن ولی خداروشکر الان اوضاع بهتر شده بچها راحت تر میرن سمت علاقشون
بستگی ب خودت داره میدونی من مثلا آدمیم که علاقم نسبت ب منفعتم برام تو اولویته برای همین میگم علاقه
برو سمت رشته ای که حالت باهاش خوبه و حاضری عمرتو براش بزاری چه زمان تحصیل چه بعدش ک قراره کار کنی
بنظرم با مشاور خوبم صحبت کن با کسی ک تخصص داره میدونی منم ممکنه یهو نظر شخصیم ترکیب بشه با حرفام و از اون حالت کلی و منطقیش درمیاد یا تجربه شخصیم و چیزایی ک دیدم و شنیدم درست نادرست ...
درسته همه جوانب باید درنظر بگیری اما منظورم اینکه قرار نیست مسیر همه یه شکل باشه هم تو هنر هم وکالت افراد موفق و ناموفق زیادی هست ک از رضایت و نارضایتیشون میگن
یوقت تاثیر اشتباه نداشته باشه رو افکارت ...