2777
2789
عنوان

بابام میگه هنر خوب نیست برو دبیرستان 😭 کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 62 پست

برو دنبال دلت

مگه چند بار زندگی میکنی که الان نری دنبال علاقت

اگه میخوای ۲۳ یا ۲۴ ساله که شدی کوهی پر از حسرت بشی که نتونستی تو رشته مورد علاقت درس بخونی به حرف والدینت گوش بده

من آیینه تو هستم...
۴۰ میلیون ؟ پس برو هنر

خانوادم میدونن میتونم اینقدر در بیارم.

من میگم رشته ای برم که وقت کمتری ازم بگیره 

بابام میگه:

فکر نکن بقیه وقت کمتری میگیرن، تو هنرستان هم 

همه کارا عملی ان و شاید وقت بیشتری بگیرن از حفظ کردن یه درس.

حالا که هر دو پر کارن حداقل انسانی برو که دستت باز باشه بعد 

نمی‌دونم تهش قراره وکیل بشم یا نه، پارسال علاقه داشتم ولی الان کمتر شده.

مطمئنم اگر کسب و کارم بگیره دوستدارم سمت اون برم 

نه حتما فروش چیزای هنری ولی در کل فقط فروشندگی رو دوستدارم حالا هر چیزی باشه

نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه هنر هم خوبه اما هنرستان نروهیچی یاد نمی‌گیری فقط وقت تلف کردنه.همینو بیرون کلاس برو انسانی هم ب ...

بابات یه بابای بد و بی فکره 

با همین حرفا ریدن تو زندگی من 

نزار گند بخوره به زندگی تو

خانوادم میدونن میتونم اینقدر در بیارم.من میگم رشته ای برم که وقت کمتری ازم بگیره بابام میگه:فکر نکن ...

کآرمند بشی در اینده بازنشسته میشی و حقوق میگیری

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یا ابوالفضل😂 😂قاره این اتفاقا بیفته؟

ادم در حالت عادیش دشمن داره تو فکر کن پرونده دستت بیفته نتونی به سرانجام برسونی یا کاری کردی طرف مقابل بدبخت شد ولت میکنن میشه دشمن خونی 

میشه گفت هرماه حداقل یک وکیل تو ایران کشته میشه خیلی پردردسره

خوبه چند سالته ؟ ميگما یک دفعه دیدی فروش یاداشتی اونموقع چی؟ کارمند بشی بهتر نیست

اصلا هیچوقت تو زندگیم قرار نیست کارمند بشم 

درآمد تو هنر اینجوریه که هر چقدر بیشتر تلاش کنی نتیجش رو میبینی 

مثل یه سری شغل های آزاد نیست که یک ماه درآمد باشه یه بار نباشه

حتی اگه اینجوری باشه یه ماه بده یه ماه بده آنقدر خوبه جبران میشه.

من فکر میکنم میتونم این درآمدمو تا ۳ سال دیگه بیشتر و بیشترش کنم...

کآرمند بشی در اینده بازنشسته میشی و حقوق میگیری

اینهمه رویا و هدف رها بشن 

و سال ها سر کارمندی حرص و جوش بخورم 

که ۱۰ سال آخر عمرم پول بگیرم؟

شاید ۱۰ سال راحت بشم ولی اون ۵۰ سال از عمرمو که الکی 

برای بقیه کار کردم چی میشه؟ 

احساس نمیکنید قراره عمرمو تلف کنم؟

اینهمه رویا و هدف رها بشن و سال ها سر کارمندی حرص و جوش بخورم که ۱۰ سال آخر عمرم پول بگیرم؟شاید ۱۰ س ...

نمیدونم خودت میدونی 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

ادم در حالت عادیش دشمن داره تو فکر کن پرونده دستت بیفته نتونی به سرانجام برسونی یا کاری کردی طرف مقا ...

اینجوری ترسناک شد...

یعنی بابای منم انقدر دشمن داره؟

منطقی بنظر میاد ولی واقعا تصورم یه جور دیگه ای بود.

حسرت اش ۳۰ سالگی باهاشه که چیزی نشده و‌همسناش همه یه شغل خوب و اعتبار و آینده خوبی داشتن

منظورتون متوجه نشدم، اگه منظورتون رشته‌های دبیرستان باعث میشه شغل خوبی داشته باشیم این فکر اشتباه. هر آدمی تو رشته خودش زرنگ نباشه و بلد کار نباشه ضرر میبینه علاقه خیلی مهم. اینکه آدم موفقی بشه فقط و فقط به خود آدم بر میگرده که چقدر تلاش کرده و چقدر زرنگ و بلد کار. آدم های موفق زیادی هستن تو رشته هنر موفق شدن شاید دیده نشه اما وجود دارن

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
اینجوری ترسناک شد...یعنی بابای منم انقدر دشمن داره؟منطقی بنظر میاد ولی واقعا تصورم یه جور دیگه ای بو ...

اگر وکیل باشه ممکنه مشکل پیش بیاد انسانی مگه اینکه بری تربیت معلم 

هنرستان بهتره بازار کارش بری گرافیک برنامه نویسی حسابداری 

معماری هم خوبه من یه دوستی داشتم دانشگاه ازاد معماری خوند لیسانس گرفت الان ۲۵ سالشه همه بهش میگن مهندس 

چرا چون بعد لیسانس تو سن ۲۲ دفتر کوچیک زد اول آموزش معماری و دیزاین طراحی خونه میداد تو شهر همه شناختنش الان کلی پروژه طراحی داره 

اینجوری ترسناک شد...یعنی بابای منم انقدر دشمن داره؟منطقی بنظر میاد ولی واقعا تصورم یه جور دیگه ای بو ...

اگر وکیل باشه ممکنه مشکل پیش بیاد انسانی مگه اینکه بری تربیت معلم 

هنرستان بهتره بازار کارش بری گرافیک برنامه نویسی حسابداری 

معماری هم خوبه من یه دوستی داشتم دانشگاه ازاد معماری خوند لیسانس گرفت الان ۲۵ سالشه همه بهش میگن مهندس 

چرا چون بعد لیسانس تو سن ۲۲ دفتر کوچیک زد اول آموزش معماری و دیزاین طراحی خونه میداد تو شهر همه شناختنش الان کلی پروژه طراحی داره 

چه جالب..آره من بیشتر فروشندگی و کسب و کار رو دوست دارم.خواهرم هنر رفته.من خودم آدم برونگرا و اجتماع ...

ببین می‌دونی راستش من واقعا بابت این قضیه خوشحالم که الان مثل چندسال پیش نیست همه کلیک کنن رو رشته های نظری 

چون الان میبینم شاگردام مثلا میگن دوستدارن برن عکاسی معماری طراحی موسیقی و و و... یعنی واقعا عشق میکنم میبینمشون که عین چندسال پیش نیستن (البته اینم بگم خیلیا با علاقه رفتن درستم انتخاب کردن موفقم شدن، روی صحبتم با کسایی که خونواده و نظرات بقیه و جو اون زمان تاثیر گذاشته و باعث شده برخلاف علاقشون انتخاب کنن و استعدادشون ب هدر رفته یا دیر ب خودشون اومدن)

زمان من تک و توک بچها میرفتن سمت فنی یا هنر بحث علاقه نیست، بحث طرز فکر اشتباهه ک اطرافیان داشتن و همینو ب نسل های بعدم منتقل کردن ولی خداروشکر الان اوضاع بهتر شده بچها راحت تر میرن سمت علاقشون 

بستگی ب خودت داره می‌دونی من مثلا آدمیم که علاقم نسبت ب منفعتم برام تو اولویته برای همین میگم علاقه 

برو سمت رشته ای که حالت باهاش خوبه و حاضری عمرتو براش بزاری چه زمان تحصیل چه بعدش ک قراره کار کنی 

بنظرم با مشاور خوبم صحبت کن با کسی ک تخصص داره می‌دونی منم ممکنه یهو نظر شخصیم ترکیب بشه با حرفام و از اون حالت کلی و منطقیش درمیاد یا تجربه شخصیم و چیزایی ک دیدم و شنیدم درست نادرست ... 

درسته همه جوانب باید درنظر بگیری اما منظورم اینکه قرار نیست مسیر همه یه شکل باشه هم تو هنر هم وکالت افراد موفق و ناموفق زیادی هست ک از رضایت و نارضایتیشون میگن 

یوقت تاثیر اشتباه نداشته باشه رو افکارت ... 

چه جالب..آره من بیشتر فروشندگی و کسب و کار رو دوست دارم.خواهرم هنر رفته.من خودم آدم برونگرا و اجتماع ...

حالا من هی میگم زمان ما و اونا😂یکی ندونه فک می‌کنه من ۵۰ سالمه🤣🤦🏻‍♀️ کلا منظورم شاید چهار پنج سال باشه اما خیلی تغییر کرده... 

آره اتفاقا من یه کتاب میخوندم خیلی سال پیش در رابطه با نوجوونا 

می‌گفت اخلاق آدما تو این رنج سنی مثل فصل بهار یه روز صدای خندشون گوش بقیه رو کر می‌کنه یه روز منزوی و گوشه گیرن یه روز اینطوری یه روز اونطوری ... طبیعیه که هنوز ثبات ندارن دقیقا چون شخصیت داره کم‌کم کامل میشه 

مشاور من می‌گفت آدما حس الاکلنگی دارن حتی بعد دانشگاه رفتن خیلیا نظرشون عوض میشه انصراف میدن ... 

اما صحبت با مشاوره خوبه از این لحاظ ک روحیه و تایپ شخصیتت‌و میسنجه حتی ازت آزمون میگیره پتانسیلتو در نظر میگیره و کلی چیزای دیگه و رشته رو قشنگ برات میشکافه یا چیزایی که میگه بهت که شاید از نظرت پنهان بوده فکرت درگیر می‌کنه  

من متاسفانه قبل دانشگاه خیلی مشاورم و انتخاب رشته رو جدی نگرفتم بعدش ک رفتم و انصراف دادم تازه جدی گرفتم 

می‌دونی درسته اشکالی نداره هرجا حس کردی مسیر، مسیر تو نیست برگردی اما خب دوست نداشتم یکی دوسال خیلی راحت و الکی بگذره ...  برای همین کسایی که مطمئنن یا واقعا پیگیرن که قرارع چی بخونن چیکار کنن. و میبینم خیلی خوشم میاد 

خیلی حرف زدم ببخشیدا😅❤️