2777
2789
عنوان

بابام میگه هنر خوب نیست برو دبیرستان 😭 کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 62 پست
ادم در حالت عادیش دشمن داره تو فکر کن پرونده دستت بیفته نتونی به سرانجام برسونی یا کاری کردی طرف مقا ...

آره منم بخاطر همین مسائل نگرانم و هربار منصرف میشم چون اتفاقا منم نظرم رو حقوق بود هنوزم یجورایی هست ... 

مشاور بهم می‌گفت هیچ فیلدی نیستش ک چالش نداشته باشه  مثلا اسناد و اینا شاید یکم جنگ اعصاب کمتری داشته باشه اما بدون تنش نیست اونم 

می‌گفت ببین ببخشید ولی باید رسماً آدم قالتاقی باشی برای این کار، هستی؟! 

باید پشتت ب یکی گرم باشه مثلا پدرت قاضی باشه عموت فلان باشه ... داری همچین آدمی تو خونواده؟  

تو همون زمان شلوغیا چقد از وکلای دختر پسرای ک گرفته بودن به دلایل مختلف مردن یا بهتره بگم کشته شدن! ... من تو خونواده و اطراف خودم ندیدم مشکلی پیش بیاد براشون اما بازم بهرحال شغل پر دردسریه و اگه آدم روحیه حساسی داشته باشه بنظرم خیلی زود فرسوده میشه ولی همچنان جز رشته های پرطرفداره:/ بعد جدا از سخت بودن این رشته، استارتر به هنر علاقمند بنظرم بین این دوتا رشته خیلی فاصله وجود داره کاملا متفاوت 

آره منم بخاطر همین مسائل نگرانم و هربار منصرف میشم چون اتفاقا منم نظرم رو حقوق بود هنوزم یجورایی هست ...

اره واقعا خیلی شغل پر دردسریه 

نمیدونم چرا بعضی خانواده ها فک میکنن آدم فقط با درس به جایی میرسه من ار دوستام معدل ۲۰ تجربی می‌شناختم الان سالن زده ناخن کاره یکی دیگه ماما بود فیشال کاره دوستم حقوق خوند با نمرات بالا الان عکاسه 

ی دوست دیگه هم داشتم معدل بالا تجربی سال بعدش رفت گرافیک انصراف داد از تجربی رفت تهران موقعیت شغلی خیلی خوب براش پیش اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا خیلی شغل پر دردسریه نمیدونم چرا بعضی خانواده ها فک میکنن آدم فقط با درس به جایی میرسه من ا ...

کار خوبی انجام دادن واقعا هم رفتن سمت علاقشون هم اینکه موفقم هستن دیگه 

البته اگه خود اون شخص علاقمند باشه که خیلیم خوبه 

اما اگه علاقمند نباشه هر رشته ای باشه سخت میگذره 

اتفاقا من زمان دبیرستان یه همکلاسی داشتم فوق العاده تو کارهای هنری مستعد بود نقاشی، طراحی، بافت مو، عکاسی و نویسندگیش که عالی بود اصلا شخصیتش استایلش هنری بود 

بهش گفتم خب تو چرا نرفتی سمت هنر انسانی رو دوستداشتی؟! 

گفت نه خونوادم مجبورم کردن تازه همینم موافق نبودن 

میگفتن یا ریاضی یا تجربی دیگه با اصراااار قبول کردن بیام انسانی 

یعنی من ب جاش کلی حسرت خوردم چون قطعا انقدی ک همکلاسیم میتونست عکاس، نویسنده، نقاش و درکل هنرمند موفق و خوشحالی باشه نمیتونست پزشک، مهندس یا وکیل خوبی باشه شایدم میتونست باشه اما قلبا کارشو دوست نداشت... خیلی خوب میشد اگه خونوادها پیگیر استعداد بچهاشون میشدن و درکشون میکردن