2777
2789

من بین رشته نقاشی هنرستان و انسانی موندم

بابام میگه:

برو انسانی وکالت بخون،

هم به روحیاتت میخوره هم درآمد داره، می‌بینی یه پرونده رو ۱۰۰ به بالا می‌گیریم؟

من: 

آخه از ادبیات و تاریخ و جغرافیا خوشم نمیاد، متنفرممم

بابا:

تو این سن به هر چیزی میتونی علاقمند بشی اگه یه معلم خوب داشته باشی، منم کمکت میکنم این درسا چیزی نیستن که یک هفته ای برات جمع شون میکنم.

حالا با خودته

+ توضیحات:

معدلم ۲۰ عه و همه‌ی رشته هارو آوردم

امسال از درس خوندن زده شدم یکم.

مامانم میگه: ممکنه بابا بخاطر کاراش نتونه کل سال 

کمکت کنه روی خودت حساب کن.

من خودم به کسب و کار زدن علاقه دارم 

به فروشندگی و شغل آزاد

نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین میخوای چیکاره شی دبیرستان با اون انتخاب کن

وکالت هم اول کار بهت ۱۰۰م نمیدن! بعد از کلی آزمون باید کلی بری کارآموزی و ... خاک بخوری 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

منم ۷ سال پیش خواستم برم هنرستان مامانم نذاشت برم رفتم تجربی و رشته شیمی خوندم تازه فارغ تحصیل شدم و هنوز ن کار دارم ن درآمد 

دارم افسرده میشم 

ولی دوستام ک رفتن هنر خیلی وقته درآمد دارن💔🙃

🙃

حق با پدر و مادرت منم معدلم ۱۹ بود گفتم علاقه ندارم به نظری رفتم هنرستان اینده خوبی نداشتم به اون صورت 

نتونستم دانشگاه خوبی برم 

برو ریاضی که حداقل بتونی بری دانشگاه خوب 

دانشکده شهر دیگه قبول شدم روزانه خانواده اجازه ندادن برم 

میگه هنر هم خوبه 

اما هنرستان نرو

هیچی یاد نمی‌گیری فقط وقت تلف کردنه.

همینو بیرون کلاس برو 

انسانی هم برو که دستت باز باشه بعد 

با گرافیک پول در بیاری یا وکالت؟

من:

خب من وقت کم میارم اگه برم انسانی 

ورزش و زبان و نقاشی رو چجوری جا بدم؟

بابا: قرار نیست تو هنرستان فقط عشق و حال

باشه که، اونجام کاراش وقت گیره به هر حال

درکل هنرستان نرو

وااای منم همین مشکل و دارم ..دختر منم میخواد بره هنرستان ..با اینکه رشته ریاضی رو الف آورده...معدلشم خوبه ...هنوز،ثبت نام نکردم...کلی استرس دارم ..نتونستم منصرفش کنم .دوران طلایی زندگیشه...مستاصل شدم 

من  گوش  ندادم  هنر خوندم    کلی  خرج  کردم 

الان  بیکارم   به هیچ دردی نمیخوره هنر  اخرش  شانس  بیاری  قبول شی  معلمی  

برو  تجربی  بخون   پیراپزشکی  قبول شی  زود  استخدام میشی   بهترین  حقوق  رو هم میگیری 

از هنر  هیچی  در نمیاد  

همه ی دوستام   پشیمونن  

فک کردیم  حلوا  پخش میکنن   هنر   احساسی  تصمیم   نگیر

سمت  کمه  شاید  حرفامو  قبول نکنی 

ولی  خانواده  بد  مارو نمیخان