2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست
واقعا تعجب میکنم امیدوارم تاپیک سرکاری باشهآخه دختر یه مادر نداره نصیحتش بکنه راه و چاه نشونش بده ...

مادرم فوت شده بعدم بابام اینا اصلا نمیدونن بفهمن که بد میشه

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
عزیزم دوست ندارم باهات بد حرف بزنمولی باید بگم خیلی هنوز بچه ای خیلیبیبی فیسه یعنی چی مگه همه چی به ...

دیگه کاریش ندارم

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه وقتی باهاش بودی باکره بودی برو حقتو بگیر برو بترسونش

میترسم بگه فیلم ازت ضبط کردم

دانش آموز عزیز وقت زیاد داری برا از خودگذشتگی فردا کارنامه ها میدنا

هعی کنکورمم که ریدم مشکلم یکی نیست که

رابطتت همون ی بار بود

نه دوبار این روزا داشت به بار سوم می کشید یه چیزی ازش خواستم گفت نه بعد خودشم ازم دور شد

نه دوبار این روزا داشت به بار سوم می کشید یه چیزی ازش خواستم گفت نه بعد خودشم ازم دور شد

چی خواستی

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
ایشالا خدا خودش کمکش کنه هم از این آدم دست بکشه هم دیگه اون کارارو تکرارنکنه وقتی واقعا پشیمون شده ب ...

من اومدم توبه هم کردم باز پیداش شد حتی میخواستم برای اینکه کارمو تکرار نکنم بزم سمت نماز و اینا نشد باز

خودشم گفت برا ازدواج خیلی عجله نکن صبور باش خدا برات میفرسته اون چیزی که باید باشه😑😑منظورش فک کنم ...

ای خدااااا چجوری تونستی خودتو تقدیمش کنی وقتی اینارو بهت گفته اخه چجوری تمومش کن توبههههه کن

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺

بعله مسعولیت نمیخواد داشته باشه 

حالا چی خواستی مگ

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          
اون باهات ازدواج نمیکنه بهش بگو مگ فکر میکردم میای واسه ازدواج اغفالم کردی حداقل از لحاظ پولی جبران ...

یه بار اومد صد تومن شارژ بزنه نزاشتم 

غلط کرده مرتیکه پدوفیلعزیزم تو خیلی جوونی تو نهایت دیگه حداکثر با پسر ۲۵ سال۳۵ سال خیلی بزرگه اصلا د ...

گفت با منی حس ددی نمیگیری ازم گفتم نه اره درست میگی هر چی شد میام همینجا نی نی سایت میگم که کار اشتباه نکنم دیگه

من پسر 35 ساله نگاهم نمیکنم چون به قول خودت چارچوب دارم و همچنین اگه کسی اینقدر اذیتم کنه و منو برای ...

مبدونی من تازه کات کرده بودم شرایط خوبی نداشتم که این اومد

عزیزم ما اگر بودیم از وسط نصفش میکردیم شل نمیکردیم

من تازه کات کرده بودم قبلیم خیلی اذیت کرد روحی منو اینم فک کنم از همین نقطه وارد شد