2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست
رابطه کامل که یه مرد بیشرف ۳۵ساله ار یه دختر بی عقل جوون ۱۸ساله میخاد فقط برا هوسرانیهدختر تو چرا قب ...

اره 

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
عزيزم برو پليس فتا صحبت كن به جرم إغفال و گرفتن فيلم و تاكيد كن نميخواي خانوادت بفهمن .. اون عكسا و ...

نمیدونم عکس داره یآ نه گفت ندارم

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خطایی کنه عکسی چیزی بگه دارن کاری جز خودکشی دیگه نمیمونه برام

کاری که دقیقا دوماه پیش‌یکس از اطرافیانم‌ کرد دنیا و اخرت خودشو سوزوند به هیچ‌جای کسیم‌نیس همه فراموش میکنن طرفو فقط خودشو بدبخت کرد

ب امید رسیدن ب هدفم.  
جمله ای هست ک همینو میگه یادت باشه پول آدمو عوض میکنه اگه عوض نکنه عوضی میکنه .نصف همین پسرای لاشی ا ...

باورت میشه یه همچین چیزی داشتم رهاش کردم سر همین پسره

کاری که دقیقا دوماه پیش‌یکس از اطرافیانم‌ کرد دنیا و اخرت خودشو سوزوند به هیچ‌جای کسیم‌نیس همه فرامو ...

ایشالله به اونجا نمیرسه

😐 جدی میتونست بدون زبان ویزا بده😐این گفت برو بخون که

بله برو يكم سرچ كن در موردش ويزا پارتنري يا الحاق فاميلي أصلا مدرك زبان نميخواد، فقط مدارك مرتبط با عقد و سند ازدواج و اينا ميخواد كه ترجمه كني.و مدارك كاري اون اقا كه واستون درخواست بده به عنوان همسر يا پارتنر ، يكم كاغذ بازي اداري داره اما مدرك زبان شما رو لازم نداره 

ما تقریبا همسنیم چجوری اینقد دغدغه هامون متفاوته...

هعی ،منم تا سال قبلش دغدغه ام درسم بود نفهمیدم چیشد

خب الان خودم تو فکر ترمیمم مشخص نیست که

شما بی خود میکنی جرات داشته باش پای اشتباهت وایسا هر اشتباهی تاوانی داره همین کارها واین شیوه ی غلط ارج وقرب دخترها رو از بین برده ویه عده پسر بی شرف  بی مسئولیت تو جامعه ول شدن 

شما بی خود میکنی جرات داشته باش پای اشتباهت وایسا هر اشتباهی تاوانی داره همین کارها واین شیوه ی غلط ...

پاش می‌ایستم با روح و تنمم تاوانش و دادم الانم به فکر جبرانشم

پاش می‌ایستم با روح و تنمم تاوانش و دادم الانم به فکر جبرانشم

افرین این راه درسته ومصمم باش در این راه تا به آرامش وخوشبختی واقعی برسی آفرین دختررررر جوابی که دادی نشون میده قابل افتخاری واز روی تنهایی مرتکب اشتباه شدی الهی خداوند بزرگ درهای خوشبختی کنار یک انسان رو برروی زندگیت باز کنه❤️