2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست

واقعا تعجب میکنم  امیدوارم تاپیک سرکاری باشه

آخه دختر یه مادر نداره نصیحتش بکنه راه و چاه نشونش بده  که اینی که تو شلوارت داری ...

واقعا به عقلت واقعا به مادرت  با دختر تربیت کردنش

ما حق قضاوت کردن نداریم این دخترخانومم میتونه از همون اول به اون معلمه صادقانه بگه یه همچین رابطه‌ای ...

هرچقدم دوستش داشته باشه تو زندگیشون بالاخره یه روزی این موضوع مثه یه زخم سرباز میکنه زندگی یه روز دوروز نیست پستی وبلندی هم زیاد داره

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیبی فیس

عزیزم دوست ندارم باهات بد حرف بزنم

ولی باید بگم خیلی هنوز بچه ای خیلی

بیبی فیسه یعنی چی مگه همه چی به ظاهره 

میگی مثل یه دستمال داره باهام رفتار میکنه مگه چیزی جز دستمال هستی وقتی خودت برای خودت اررش قائل نیستی اینجور آویزونشی میخوای مثل الماس باهات رفتار کنه

میگم شما حداقل تا ۱۰ سال دیگه صلاحیت رفتن تو رابطه نداری 

دارم اینجور باهات حرف میزنم تو رو مثل خواهر کوچیکم می بینم نکن تو رو خدا

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

خب اون که نمیاد بگه بله قصدم سواستفاده بوده،وای خدا انقد ساده نباش 😐دروغ گفتن که کاری نداره فرت و ف ...

اخه جلو بقیه خیلی ادای صادقا رو درمیآورد

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
تو دیگه کی هستی بابا

چی بگم خب گفتم خودش میفهمه اخه من واقعا باش مهربون بودم دلسوزش بودم

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
هرچقدم دوستش داشته باشه تو زندگیشون بالاخره یه روزی این موضوع مثه یه زخم سرباز میکنه زندگی یه روز دو ...

یعنی شما میگی بخاطر این اشتباه تا آخر عمرش تنهاباشه؟یا بااون آدم که فقط نیتش سواستفاده هستش ادامه بده؟

اینو آدمو ول کن جز ضربه زدن هیچی واست نداره اگه واقعا مطمئنی همون معلمه پسر خوبیه برگرد سمتش

خیلی خوب بود گفتم برو ایندت با من یکی نیست من دنبال پولم😑😑😑😑

دانش آموز عزیز وقت زیاد داری برا از خودگذشتگی 

فردا کارنامه ها میدنا

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
۱۸ سالته دوبرابر تو زندگی کردهنمیدونم بچه بازی پدوفیلی چیزی هست مردهسرم باد کرد اصلا فکر اینکه خواهر ...

ببخشید نمیخواستم ناراحت بشی خودش گفت من رو دخترای 15به پایین حسی ندارم ولی بالاترش مشکلی ندارم

یعنی شما میگی بخاطر این اشتباه تا آخر عمرش تنهاباشه؟یا بااون آدم که فقط نیتش سواستفاده هستش ادامه بد ...

چی بگم ...

میگن وقتی یه دیونه سنگ میندازه تو چاه صدتا عاقلم نمیتونن درش بیارن ...

اگه اون پسرم قبلا همچین رابطه هایی وتجربه کرده باشه شاید راحتتر با این موضوع کنار بیاد

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
فک میکنم مارو اسکول کردی این چیزارو میگی ک فقط پربازدید شی اگه ن از یه ادم سالم بعیده مگه اینکه سالم ...

نه به خدا از اول تاپیکام قصم هست درگیرم با این ادم

واقعا دیگه نمیدونم چی بگم چیشو درست کنه؟میگه نمیخوامت به فکر ازدواج با من نباش تو الان داری بر اساس ...

دیگه میزارمش کنار

دیگه میزارمش کنار

رابطتت همون ی بار بود

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺