2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست
دیگه فهمیدم دیگه بهش پیامم نمیدم عهد میبندم این خط این نشون اگه من رفتم سمتش خدا سنگم کن

افرین دختر عاقل

حیف تو نیست رفتی با این

بزن بلاکش کن از همه جا

شمارش پاک کن

هیچ اثری ازش نزار

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

با حرفای اسی دلم میخواد خودمو چنگ بندازمتو کله ات به جای مغز دمپاییه

نه میدونی منم چارچوبای خودمو دارما به هر کسی وا نمیدم ولی باور کن اگر اینو میدیدید شمام شل میکردید

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم پسرا اگه دختری دوس داشته باشن حتی اگه دخترم بخواد میگن برای بعد ازدواج

نه نمیگن واقعا

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
چی بگم ...میگن وقتی یه دیونه سنگ میندازه تو چاه صدتا عاقلم نمیتونن درش بیارن ...اگه اون پسرم قبلا هم ...

ایشالا خدا خودش کمکش کنه هم از این آدم دست بکشه هم دیگه اون کارارو تکرارنکنه وقتی واقعا پشیمون شده باشه کمک میکنه یه آدم مناسب که شرایطشم قبول کنه بیاد تو زندگیش

نه به خدا از اول تاپیکام قصم هست درگیرم با این ادم

اون باهات ازدواج نمیکنه 

بهش بگو مگ فکر میکردم میای واسه ازدواج اغفالم کردی  

حداقل از لحاظ پولی جبران کنه  ولی دیگه اصلا پیشش نخواب 

نقشه بکش  پول ازش بگیر

وظع خودت بهتر نیست باهاش صحبت کن بگو ی فکری برداره

صحبت که میکنم سین میکنه هیچی نمیگه صوتی که میگیرمش خیلی با انرژی حرف میزنه میگه به خدا درگیرم سرکارم

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
ببخشید نمیخواستم ناراحت بشی خودش گفت من رو دخترای 15به پایین حسی ندارم ولی بالاترش مشکلی ندارم

غلط کرده مرتیکه پدوفیل

عزیزم تو خیلی جوونی تو نهایت دیگه حداکثر با پسر ۲۵ سال

۳۵ سال خیلی بزرگه اصلا داره ازت سو استفاده میکنه تو رو به چشم بچه می بینه داره باهات حال میکنه میدونه بی تجربه ای 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

نه میدونی منم چارچوبای خودمو دارما به هر کسی وا نمیدم ولی باور کن اگر اینو میدیدید شمام شل میکردید

من پسر 35 ساله نگاهم نمیکنم 

چون به قول خودت چارچوب دارم 

و همچنین اگه کسی اینقدر اذیتم کنه و منو برای بدنم بخواد بازم تف میکنم تو صورتش

شلم شده بودم خودمو جمع میکردم بعد فهمیدن این موضوع 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

قشنگ درکت میکنمخدانکنه ادم دلش پیش یکی گیر باشهنمیخوادد بدی هاشو ببینه

کور و کر شدم وقتی اومد جلو

واقعا تعجب میکنم امیدوارم تاپیک سرکاری باشهآخه دختر یه مادر نداره نصیحتش بکنه راه و چاه نشونش بده ...

وقتی دور از چشم پدر مادر دوستی میکنن پسرا هم لاشین فقط دنبال سواستفاده هستن

من میگم بیچاره پدر مادرا

چند وقت پیش همینجا با یه دختر ۲۰ ساله حرف زدم که رفته بود ازین طریق پول دربیاره

از ۱۶ سالگی گفت دوز پسر گرفتم و ....

گفتم چطور خونوادت اجازه دادن تنهای بری بیرون تو این سن حساس و...

گفت بزور و با هزار دوز و کلک میزدم بیرون

این وضعیت فقط به نفع پسرای لاشی شده 

⚘خدایا شکرت❣

عزیزم ما اگر بودیم از وسط نصفش میکردیم شل نمیکردیم