2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم این اقا سن من رو از قبل  میدونست .و خودش درخواست اشنایی از طریق اون معرف رو داده بود.ا ...

اسی منم ۳۳ سالمه تاحالا ۳ تا مورد بودن خودشون منو نخواستن مجازی هم فکر می‌کردند پرتوقع هستم خودشون ردم کردند اینقد برام پیش اومده حد نداره قشنگ درک میکنم حس و حالت رو

اسی منم با خواستگارم ۶ ماه رفتمو اومدم بعد از ۶ ماه بهم پیام داد گفت ما دوتا به درد هم نمیخوریم  ...

نگقت چرا اون موقع چیشد نظرش عوض شد؟

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین 

اقا پسرشون دوددله بره گمشه یه زن نردبون شهرداری بگیره.‌دیگ معطل کردن دختر مردم ینی چی. ب خ ...

اره الان که فکر میکنم میبینم هزارتا ایراد می‌ذاشت روم ،با اینکه من هم از لحاظ قیافه و هم از لحاظ مالی خیلی سرتر بودن

🥰

من فکر کنم هم زمان با کسی دیگه هم آشنا شده و با اون اوکی تر بوده .

برای همین گفت نمیگم دلت نشکنه.برای ظاهرت نبوده .

اگه می‌گفت با فرد دیگه میخوام ادامه بدم دلت می‌شکست.

حالا قد آدم کوتاه باشه هیچ ،تاپیک بغلی نوشته قد اونجای نامزدم کوتاهه پشیمون شدم 😐  کلا توقعات ...

مردا همشون آشغالن ، حالا خواستگار من واقعا خیلی زشت بود ولی انتظار جنیفر داشت ، هر جا می‌ره خواستگاری عیب میزارن رو دختر مردم

🥰

اولین و بدیهی ترین ویژگی که هر انسانی باید داشته باشه اینه که بدونه هر حرف و سخنی جا و مکانی داره و به این درک و شعور رسیده باشه که هر منظوری رو با چه جملاتی برسونه این فردی که شما میگی حتی در همین حدهم ظاهر نشد متاسفانه و به نظر شخصی من پوسیدن از تنهایی بهتر از یار بد و بی درکه و چیزی هم که ممکنه وجود داشته باشه و جدیدا خیلییی هم توی جامعه زیاد شده اینکه گاها آقایون وقتی حس میکنن طرف مقابل ازشون توی حتی یک مورد سرتره میترسن و به هر دلیلی سعی میکنن یه طوری بکوبوننش در کل من شخصا حس خوبی به این آقا نداشتم احتمال زیاد مورد خوبی برای شما نبودن