2777
2789
فوق دیپلم و کارمند دولت

مگه چند سالشه با فوق دیپلم کارمند بانک شده ... اسی از ته دلم برات دعا میکنم اول استخدام دولتی شی بعد یه نفر در حد و اندازه ی خودت بیاد جلو .. می‌دونم برات سخته ولی بهش فکر نکن برای خودت بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تاثیر شو توچی دیدی  از کحا بگیرم

من خودم مشهد رفتم حضوری گرفتم نمازش خودت بخونی چ بهتر ولی من دادم یکی خوند 

ولی داخل اینستا یکی سفارش داد نمازس هم خود طرف خوند واقعا براش عالی بود فقط باید دلت صاف باشه

من خودم مشهد رفتم حضوری گرفتم نمازش خودت بخونی چ بهتر ولی من دادم یکی خوند  ولی داخل اینستا یک ...

پیجشو میدی با نمازش میشهچارسدو خوردت ای؟ 

منم شاید مشهد برم فرق داره از کجا بگیرم؟ 

لایک نکنید..برای فرج امام زمان یه صلوات بفرست❤
ماپانتون می گفته:بهتر والاااا... آدم انقدر بی پرده که نباید بگه

اره والا تازه اینقدر که اسن اخم کرد من زشت نیستم معمولیم معمولی😄ولی یه مدت اعتماد به نفسمو صفر کرد 

خو نظر پسره منفی بود چرا هی نظر منو میخواستن بدونن

حست رو درک میکنم عزیزم ، منم مورد داشتم رفتیم بیرون اومدیم خوشش نیومده بود رفته بود گفته بود به نظرم ...

باز این چه احمقی بوده گفته چن سال دیگه جور دیگه میشی میخاستی بگی ببخشین شما لابد همینجور شاخ شمشاد و ترگل ورگل می مونید من تغییر چهره میدم عوض میشم یا پیر میشم !!!!!!