2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین میفهمم حالتوولی منطقی اگه فکر کنی وقتی یه پسر جواب رد میگیره اینقدر خودشو تخریب نمیکنه پس مشکل از طرز فکرمونه که نباید دختر رد بشه وگرنه الان باید خوشحالم باشی طرف اگه شعور داشت جور دیگه مطرح میکرد حتی اگه میگفت قیافتون جز معیارای من نیست زشت نبود که الان مثل بچه هاگفته نمیگم دلت نشکنه 

سخته.نمیتونم تحمل کنم😭😭😭😭 اگه برام راحت بود که انقدر خودمو اذیت نمیکردم

برا دخترا سخته ینی غیر قابل تحمله مرد بهش جواب رد بده حستو همه درک میکنیم ولی تموم شده رفته . اون پسره هزارجا میره خاستگاری اصلن هم یادش نمیاد روزی اومده خاستگاری تو حالا تو هی بشین غصه بخور . گف نه حتمن قسمتت نبوده عزیز خودتو اذیت نکن  تو تحصیلکرده ای نباید که خودتو ببازی 

هیچوقت نزار مرد جماعت بفهمه ازش خوشت اومده حتی تو نامزدیت . زن هرچی دلسردتر و محل نده مرد براش میمیر ...

دقیقا ...منم وقتی همسرم روز اول نامزدی گفت چهار ماه نامزد باشیم بعد عقد کنیم گفتم نه یک سال نامزد باشبم بیشتر همو بشناسیم خودمو خیلی زیاد هم مشتاق نشون نمیدادم با وجودی که دوستشم داشتم اما زیاد بروز نمیدادم هرماه که میگذشت میگفت هرجور صلاح میدونید ولی عقد کنیم بهتره منم میگفتم نه زوده تا چهار ماه بعدش عقد کردیم ولی گفتم زود عروسی نمیگیریم بعد یکسال دیگه خونه گرفت گفت دیگه نمیتونم صبر کنم که عروسی گرفتیم 

سخته.نمیتونم تحمل کنم😭😭😭😭 اگه برام راحت بود که انقدر خودمو اذیت نمیکردم

چه پررو و وقیح شدن این پسرا .. بهش میگفتی بگو می‌خوام دلم بشکنه .. اون یه چرتی گفته تو چرا خودتو باختی ..‌‌حالا تحصیلات خودش چی بوده چیکاره بوده؟ 

حست رو درک میکنم عزیزم ، منم مورد داشتم رفتیم بیرون اومدیم خوشش نیومده بود رفته بود گفته بود به نظرم تو الان دختر خوبی هستی اما  چند سال عمرا اینطوری باشی و کلی عوض میشی ( یعنی مثلا بد میشی) 😐😐😐 حالا با ۲۷ سال سن داشت در مورد تغییرات چند سال بعد من حرف میزد 

بیشعورن عزیزم ولش کن کسی که اینطوری میگه بهت همون بهتر که نشه اصلا این آدم حتی یه مکالمه عادی هم بلد نیست چه برسه بخواد یه زندگی اداره کنه 

ببخش که میپرسم قیافه و هیکلت چطوره؟

اگر مثلا چاقی رژیم بکیر

یا مثلا اگر بینی ات مشکل داره عمل کن. دندون رو میشه زیبایی انجام داد . تیپ بزن

بهت قول میدم اگر استخدام شدی صددرصد کار گیرت میاد

یه سوره ای هم هست میگن خود شخص باید بنویسه . برای ازدواجه . دقیقا یادم نیست