2777
2789
عنوان

حتی یه سلام خشک و خالی هم نکرد😐💔

223 بازدید | 27 پست

یه چند وقته از یه نفر خوشم میاد و خب اولش اون بود که یجورایی داشت نخ میداد ، زیاد توجه میکرد ، زیاد پیگیرم بود و کلا بحثش تو همه جمع ها من بودم . چند بار اخیر که دیدمش سعی میکرد ازم فرار کنه ، من از اون دخترایی اویزونِ و اینا نیستم ، اتفاقا از اونام که طرفم هم بیان سرد برخورد میکنم چون به شدت خجالتی هستم. 

دیروز که دیدمش اومد با همه سلام علیک کرد و روبوسی کرد به من که رسید حتی نگاهمم نکرد😐 . حس کردم نامرئیم کلا😐 .

بعدش نشست یه گوشه و با دیگران داشت راجب من بحث میکرد😐🗿 . یه چند بار نگاش کردم دیدم داره نگاهم می‌کنه تا میدید نگاش کردم نگاهشو می‌دزدید! آخرشم پاشد رفت کلا🗿!

رفقا نادیده نگیرید برام مهمه معنی این رفتار هارو بدونم لطفاً کمکم کنید اگه کسی تجربه داره🤍

این رفتارها یعنی چی به نظرتون؟😐

چشم‌خود‌بستم‌که‌دیگر‌چشم‌مستت ‌ننگرم،ناگهان‌دل‌دادزد‌دیوانه‌من‌میبینمش...

بی توجهی ک عمدی باشه خودش توجه حساب میشه😐😂

واقعا نمیفهمم چرا با همه عادی برخورد می‌کنه جز من😂🗿💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر با من نبودش هیچ میلیچرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

اینو یه نفر دیگه هم بهم گفت!

ولی خب این چه طرز رفتاره؟ یه لحظه پیش خودش نمیگه شاید من ازش بدم بیاد با این رفتارا؟!

عمدا میخواد بهت توجه نکنه و حسش رو انکار کنه، ببخشیدا مثلا نمیخواد بفهمی ازت خوشش اومده پر رو نشی، ا ...

وا خدا شفاش بده ، یکی هم پیدا میشه ازش خوشم میاد اینجوری می‌کنه 😂🗿💔

بیخیال باشی خودش خودبه خود شفا میگیره😄

من از اول هم بیخیال بودم

فکر میکنم چون زیادی دیگه بیخیال بودم با خودش گفته ولش کن بزار چیزی نگم😂

من از اول هم بیخیال بودمفکر میکنم چون زیادی دیگه بیخیال بودم با خودش گفته ولش کن بزار چیزی نگم😂

نمیدونم شاید فکر کرده خودتو میگیری🙄طبیعی رفتار کن، انشالله هر چی خیر برات پیش بیاد عزیزم

نمیدونم شاید فکر کرده خودتو میگیری🙄طبیعی رفتار کن، انشالله هر چی خیر برات پیش بیاد عزیزم

طبیعیه دیه😂💔

همچنین 🫂

اهان پس هیچی خودشا میخواد بگیره واست و ناز کنه

به حق چیزای ندیده ،پسره خیره سرش