بچه ها شوهرم و خانوادش فهم و شعورشون صفر مرداشون که هیچی گاو و حیوان شعورش از اینا بیشتره بعد هزار دفعه من دیدم میرم خونه مادرشوهر انگار نه انگار من میام داخل یکی تو آشپزخونه یکی دستشویی یکی پشت به دره همشون که میشینن و سلام میدم یکی میده یکی نمیده خودشونو میزنن به کری و کوری این بی احترامی به منه من کسی میاد خونم تا جلو در میرم زیر پای همه بلند میشم زشته این رفتار برای من یا مردا هستن یا جایی میریم اصلا بلند نمیشن مرداشون زیر پای آدم سلام بدن فکر میکنن چون عروس کوچیکم احترام ندارم و به شدت مرد سالارن همین جوری نشستن بعد من میرم سلام میدم بعضیاشون جواب میدن بعضیاشون نه و موقع خداحافظی مثلا من و جاریم تو کوچه بودیم از شوهر خاله شوهر خاله خداحافظی کردیم جواب جاریمو داد جواب منو اصلا خیلی زشته 28سال از خدا عمر گرفتم تا این حد بیشعور اطرافم ندیدم لیست کردم تو مغزم اونایی که جواب سلام ندادن این دفعه برم نه سلام میدم نه خداحافظی میکنم یا قبلاً زیادن وارد جمعشون میشدم میگفتم سلام به همه و شوهرم گله میکرد تک تک سلام بده و سلام به همه زشته این دفعه همین کار رو میکنم گله کنن خانوادش محترمانه دورهم هستن جوابشونو میدم شوهرمم پشت اونا دربیاد طبق معمول که پشت من نبوده اونم میشورم میزارم کنار و دعوا راه بندازه و بخواد پاچه پاره بازی دربیاره مثل همیشه این دفعه زنگ میزنم پلیس والا یعنی چی آخه یکبار دوبارشون نیست
یعنی چی تک تک سلام بده آدم وقتی وارد جمع میشه و سلام میده یعنی به همه سلام میده اون انتظار داره بگی سلام مادرشوهر سلام خواهرشوهر سلام عمه سلام دایی سلام زن دایی سلام فلانی
خانوادگی مشکل دارن تو هم نمیخواد خودتو باهاشون وفق بدی وقتی وارد شدی یه بار سلام بده وقتی خارج شدی هم یه بار بگو خداحافظ هرکی جواب نداد به درک
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم