2777
2789
اره گلم فقط دلت صاف باشه  من مشهدگرفتم 75نمازش یکی برام خوند 150  داخل اینستا یکی گرفت 45 ...

واسه چی خوبه؟ پیج اینستاشو میدز مطمینه؟ 

منیمدت حس میکنم ندا صدامو نمیشنوه🥺

لایک نکنید..برای فرج امام زمان یه صلوات بفرست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوق لیسانس دارم. در استانه استخدام دولتی هستم. خانواده خوبی دارم. تهرانم

عزیزم شریط خوبی داری   این همه ناراحتی برای چیه  میری سر کار ایشالاه دنیات عوض میشه 

به خدا تو ازدواج هیچ چیز خاصی نیست  نمیگم بده   اما نه که برای نشدنش اینقدر غصه بخوری  تازه شما هنوز فرصت داری

ببخش که میپرسم قیافه و هیکلت چطوره؟ اگر مثلا چاقی رژیم بکیر یا مثلا اگر بینی ات مشکل داره عمل کن. ...

قدم یک و شصت...

وزنم ٥٥.

چهرم پوست صاف.

چشم و ابروی مشکی.

دندونای سفید و مرتب.

بینی ام هیچ مشکلی نداره.

ولی اینکه با معیارهای زیبایی امروزی یکی باشم دیگه نمیدونم.

شاید بیش از حد طبیعی بودنمو نپسندید

دو تا دختر بزرگ دارم

اصلا دوست ندارم ازدواج کنن

هیچ جا هم نمی برمشون که همچین شرایطی پیش بیاد

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

بعد شما پیام دادی گفتی نظرتون چیه 

که اون اینجور جواب داد؟؟؟

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.