2777
2789
عنوان

عروسی بدون بچه مد شده!!!

890 بازدید | 69 پست

اولا خیلیا راضی نیستن عروسی دعوت شن همون پول کادو میدن ی کیسه برنج برا ی ماهشون بعدم عروسی جشن ی جمع خانوادگی مگ فیلم مثبت ۱۸ اجرا میکنن بچه نره ی کباب میدن با گوشت منجمد بعد منت میزارن کلی خرج کردیم بچه بیاد خرابش کنه  مسخره بازیا کی مد کرده یکم  جایگاه خودتون بدونین تو کشوری ک همه استرس دارن نکنه کادو کم بیاد ضرر کنیم این مد بازیا بهش نمیاد

👌👌👌👌

قشنگ بود والا

انگار در اسمون باز شده این دوتا افتادن پایین

ندید پدیدا😄😄😄

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشون بچه بودن رفتن عروسیای مردمو خراب کردن فیلماشونو داغون کردن الان دیگه دلشون نمیاد عروسیشون خراب شه 

دختر عموم بچه دعوت نکرد یکی از اقوام میگفت این پس چطور تو فیلم عروسی من نشسته بود رو بخاری گند زده به فیلمه

برای آخرین بار

عروسی بی بچه = عروسی بی کادو 

همونطور که روتون میشه تو کارتا بنویسد از کوچولو های شما بعدا پذیرایی به عمل میاد اینم بگید که از دریافت کادو معذوریم 

سمت ما ک خیلی وقته هست..

به خاطر هزینه اش هم نیست

همه سلف سرویس پذیرایی میکنن

ک پول ی کیسه برنج هم هزینه شام ی نفر  هم حتی نمیشه..

من ک دو‌بچه دارم مشکلی ندارم و به انتخاب میزبانم احترام میزارم

و بدون بچه شرکت میکنم😊

ما ک نمیتونیم برای همه تعیین تکلیف کنیم

میتونیم خودمون دعوت رو قبول نکنیم‌بزاریم بقیه تصمیم بگیرن

چخه جوری مراسمشون برگزار بشه

💕

هر کس اختیار مجلس خودشو داره شاید اصلا دوست نداره بچه تو مراسمش باشه به خودش مربوطه مهمانا اگه دوست ...

بد نیست اون ادم جایگاه خودشو ب عنوان میزبان بدون اصلا با فرهنگ ایران جور هست چرا اگ کادو جمع نکنن باز یچیزی یسریا تو همون مجلسشون چنان چششون دو دو میزنه ببینن کی کادو میده استرس کادو دارن پس این کارام بهشون نمیاد

من مخالفم ولی نه واسه این دلایل

واسه اینکه احترامی برای بقیه نمیبینن عروس دوماد🥲

فقط میخوان آلبوم عروسیشونو یجوری پر کنن و پز بدن باهاش طبیعتا اگه بچه باشه راحت تره دیگه...خب این خیلی بده که ادما تورو در قبال غذا و میوه شیرینی بخرنت

اگه اینام نبود که باید همرو دعوت میکردن و فقط به فکر این بودن ازون شب با همسرشون و ادمایشاد دیکه لذت ببرن..

اگرم میگن بقیه براشون مهم نیست میتونستن خیلی راحت همون امکانات و پولو ببرن توی سفر شیک و خاص

و خودشون دوتایی حال کنن...

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅