2777
2789
عنوان

ازدست مادرم می‌خوام برم جایی ک گم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 95 پست
واااای از مادرم اگه یه ذره بگم چرا سرو صدا میکنی بخدا منو میخوره .جوری قهر میکنه و فحش میده که آدم د ...

والا جزو عجایبن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بشون بگو جامون تنگه خونه اجاره کنین دوتامون راحت بشیم نمیشه که اینجوری

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

حتما به برادرات بگو یا براشون خونه اجاره کنن یا بشون بگن برن خونشون دیگه وقتی از حد گذشت خجالت نداره

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

خب بشون بگو جامون تنگه خونه اجاره کنین دوتامون راحت بشیم نمیشه که اینجوری

حتی یه روز باهاش دعوا کردم که بره ،دیدم قهر کرد رفت تو اتاق پرو بست تا شب ....شبم اومد خودش غذا درست کرد و خوردو و بعدشم خوابید

👩‍❤️‍👨
اصلا گوششون به این حرفا بدهکار نیست که نیس

نگی تهش صبرت تموم میشه یه دعوای شدید میکنین که باعث دلخوری و ابرو ریزی میشه پس بهتره یه کاری بکنی

😕حق داری واقعا و چه شوهر خوبی داری!! یه جوری حل کن این مسأله رو قبل اینکه صدای شوهرت دربیاد. اگه بابات منطقی تره باهاش صحبت کن. یا هم بگو داداشات زنگ بزنن. نهایتش اینه یه مدت قهر میکنند دیگه. واقعا سخته جاتونم تنگه.پیشنهاد اون دوستمون هم خوب بود. رک به پدرت بگو شما اگع اینحا موندگارید براتون خونه پیدا کنیم اجاره کنید بیاید تهران

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

حتما به برادرات بگو یا براشون خونه اجاره کنن یا بشون بگن برن خونشون دیگه وقتی از حد گذشت خجالت نداره

بخدا به یکی از برادرام گفتم .اونم بهش زنگ زد گفت ...البته یجوری گفت که بهش بر نخوره ...اما بازم نرفت

👩‍❤️‍👨
حتی یه روز باهاش دعوا کردم که بره ،دیدم قهر کرد رفت تو اتاق پرو بست تا شب ....شبم اومد خودش غذا درست ...

دیگه باید رک بگی جامون تنگه یا خونه بگیر یا برین خونتون زندگیه مارو مختل کردین

دوستم مبگه رفتیم خونه اقوام شوهرم شهرستان خیلی موندیم دیدیم خوش گذشت بعد یه ماه دوباره رفتیم خیلی موندبم و این کارو چند بار تکرار کردن

بعد میگه این اقواممون یه بار زنگ زدن خواستن بیان خونمون هم من تنبلم هم شوهرم خسیسه بشون گفتیم امادگی پذیرش مهمون نداریم اونا هم گفتن غلط کردین امادگی ندارین فقط بلدین بیاین خونه ما یالا درو باز کنید ما پشت دریم

میگه یه ماه موندن خونمون

ماهم دستمون رو داغ کردیم خونه کسی نریم دبگه

تو هم یه بار برو خونشون زیااااد بمون و زیاد خرج کنن اگه هم چیزی گفتن بگو شماهم اومدین عمرا اگه دوباره بیان

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
بخدا به یکی از برادرام گفتم .اونم بهش زنگ زد گفت ...البته یجوری گفت که بهش بر نخوره ...اما بازم نرفت

بزار بربخوره الان بربخوره بهتره تا جنگ اساسی بکنین