2777
2789
عنوان

عروسی بدون بچه مد شده!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 69 پست

یه راه حل عااااالی نه سیخ بسوزه نه کباب 

آقا کسانی که خودشون می دونن بچه هاشون وااااقعا فضولن بیش فعالن اینا در حد توان بچه هاشونو نبرن 

خدایی اونا هم حق دارن یه عالمه خرج کردن فک کن موقع رقص  تانگو یه دفعه یه بچه بپره وسط

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اکثر باغ تالارا یه قسمت تدارک دیدن برای بچه ها.

ما که رفته بودیم عروسی بچه ها کلا نبودن و داشتن خوش میگذروندن داخل اتاق بازی.حتی ۱۳ ۱۴ ساله ها هم رفته بودن پی اس فایو بازی کنن

اگه بخوام راستشو بگم عروسی منظم تری بود تا عروسیایی که بچه های خیلی کوچیک داشتن

وگرنه بچه بالای ۶ ۷ سال که دیگه میفهمه و اروم میشینه سرجاش

در کل بجای اینکه داخل کارت همچین چیزی بنویسن بهتره از این باغ تالارایی که گفتم بگیرن

و اینکه اسی جان اونا توقع ندارن شما بچتون رو پیش یه نفر دیگه بذارید

رسما دارن میگن لازم نیست تشریف بیارید😅

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

اونا برای کسی تعیین تکلیف نکردن

اونا برای خودشون تعیین تکلیف کردن

شرایط برگزاری عروسی شون اینه.

اگه دوس داری احترام بزار و شرکت کن

اگه دوس نداری دیگه جبهه گرفتن نداره راجع به فرهنگ و هنر و اقتصاد و خانواده و اجتماع...

بهتره چند نفر بزارن نزارن بچه نزدیک شه مگ از اول تا اخر فیلم میگیرن

من حساس تر از جاریم ندیدم حسااااس ها ولی کاری به بچه نداشت خداییش مزاحمتی هم براش درست نکردن

چند تا خانوم از اقوام نزدیک هم موقع رقص و برنامه هاشون محض احتیاط اطراف سن رقص ایستادن که اگه اتفاقی پیش اومد بتونن جلوی بچه ها یا بزرگتر ها بگیرن

بچها خیلی تحت فشاریم تو رو خدا و قرآن و هر چی میپرستید از ته دل دعا کنید انشالله اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم و شر و بدی کردن به حق بزرگی خدا و دستای بریده حضرت عباس الهی که تقاص ظلم و ستم و بدیایی که در حق من و عزیزانم کردن پس بدن و دیگه یه سر سوزن در حقمون ظلم و ستم و بدی نکنن انشالله 🥺🙏😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بهتره چند نفر بزارن نزارن بچه نزدیک شه مگ از اول تا اخر فیلم میگیرن

باور کن حریفشون نمیشن تازه ناراحتم میشن چرا گفتی نرو رو سن

من عروسی خودم بچه زیاد نبود هیچ مشکلیم نبود تو عروسی نزدیکانمون انقدر زیاد بودن که اصلا قابل کنترل نبودن

هی میرفتن رو سن موقع رقص عروس داماد😶

🌷
الان اکثر باغ تالارا یه قسمت تدارک دیدن برای بچه ها. ما که رفته بودیم عروسی بچه ها کلا نبودن و داشت ...

من عقدم اصلا عروسی نگرفتم فعلا ولی میدیم خیلی میگن کلی هزینه کردیم خب نکنید منتم نزارید دگ گوشت بریزیلی گوشت منجمد داستان نداره ک این نهایت بی کلاسیه ک جدیدا مد کردن

کادو آخه چه ربطی به این قضیه داره؟! بعضی خانواده ها انقدرررر توشون بچه زیاده که واقعا مجلسو خراب می ...

شما ها رو نمی دونم ،ولی مجلس عروسی فقط عروسی ترکا که اینجور جنگولک بازیا نیست توش 

همه ،پیر، جوون ،بچه ،میان وسط می رقصن ،خیلی هم خوش میگذره 

مگه مجبوری از جایی رد بشی که مردم ازدحام کردن 

به جای این کار ها یه زنجیر ببندید ،بگید هیچ کسی حق ورود نداره 

به عروسی دلمون خوش بود ،حالا هم اون عروسی رو دارن می کنن مراسم ختم 

اگ جلوی بچه های عزیزتون می‌گرفتید ولشون نمی‌کردید وسط الان عروسی بی بچه مد نبود شما ک خیلی زورتون میاد برای پول خب نرید قبلشم اعلام کنید بیخودی کارت چاپ نکنن اختیار خودتونو دارید نه مردمو 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد